free download 78 travel guides written by experts

adidas adizero, pantofii superusori care te fac superrapid

Întrece-ţi adversarii pe orice fel de teren cu cei mai uşori pantofi adidas din lume. adizero este cel mai nou şi cel mai uşor pantof Sport Performance de la adidas şi permite tuturor iubitorilor de sport, fie ei fotbalişti, alergători sau jucători de tenis, să fie chiar mai rapizi în 2011.

Încorporând cele mai uşoare materiale, adizero reinventează regulile vitezei în sport. Mai uşori în picioarele tale, ei te vor aduce mai rapid la minge sau la linia de sosire.

Football – F50 adizero

Lionel Messi, spune despre ghetele sale F50 adizero: "imi simt pantofii adizero ca o a doua piele, atât sunt de uşori. Eu am un joc foarte tehnic, iar cu cât sunt mai aproape de minge şi de gazon, cu atât mă simt mai bine şi cu atât îmi pot fenta mai rapid adversarii." Performanţa este esenţială pentru gama de încălţăminte adizero şi, chiar dacă are o structură şi un design minimalist, amortizarea, protecţia, calapodul confortabil şi protecţia împotriva abraziunii nu au fost sacrificate.

Conceptul adizero “Uşor înseamnă rapid” a debutat folosind aceste principii pentru gama de alergare, fiind extins ulterior de adidas si la gheata de fotbal adidas F50. Eric Liedtke, Senior Vice President Sports Performance Brand Marketing, explică: "conceptul adizero dezvoltat pentru gama de alergare a fost extins recent pentru a crea pantofi super uşori pentru fotbal, baschet sau tenis. Acum adidas, prin adizero, te ajută să fii primul la linia de sosire, la minge sau la fileu. "

Alergare – adizero F50 Runner

Paul Astorino, Head of Performance Running, explică evoluţia conceptului adizero: "moştenirea lasată de Adi Dassler este de a face atleţii mai buni, iar când vine vorba de alergare, acest lucru înseamnă să îi facem mai rapizi. Am făcut cei mai rapizi pantofi de curse pentru a le fi pe plac lui Haile Gebrselassie, Tyson Gay sau Veronica Campbell-Brown, iar apoi am adus această tehnologie şi la restul pantofilor de alergare." Pantoful adizero F50 Runner din sezonul primăvară/vară 2011 este conceput pentru sportivii care au nevoie de un pantof foarte uşor pentru a fi mai rapizi în sportul pe care l-au ales.

Jessica Ennis şi-a însuşit şapte discipline sportive pentru a deveni campioană mondială la Heptatlon. Viteza este cheia în toate antrenamentele, de la 100m garduri şi aruncarea cu greutatea, la saritura în lungime sau la cel mai rapid finish în cursa de 800 m. "Port intreaga gamă de încălţăminte adizero, de la F50 Runner, la pantofi de concurs cu cuie şi toti au un calapod uimitor şi o greutate foarte mică . Până la Campionatul Mondial de la Daegu timpii mei trebuie să devină mai rapizi, iar adizero ma ajută să obţin exact acest lucru. "

Pantoful adizero F50 Runner încorporează cele mai performante tehnologii adidas şi cantăreşte doar 240 grame, ceea ce îl face super rapid şi super uşor. Tehnologiile includ adiPRENE®+, care protejează partea din faţă a piciorului şi determină o propulsare dinamică a degetelor. Exteriorul pantofilor prezintă, adiWEAR® , un cauciuc deosebit de durabil care nu lasă urme şi care protejează împotriva abraziunii.

adizero F50 Runner include şi inovatorul Torsion® System, o arcadă super uşoară care permite părţilor din faţa şi din spate ale piciorului să se mişte independent pentru o mai bună adaptare la suprafaţa de alergare şi o mai mare stabilitate. Torsion® System este pe deplin functional şi oferă o mişcare independentă de la călcâi până la degete, atât pentru încălţămintea de damă, cât si pentru cea de bărbaţi.

adidas a preluat şi la adizero F50 Runner tehnologia Formotion™, una dintre cele mai avansate tehnologii din industrie, oferind performanţe remarcabile. ForMotion™ se adaptează la mişcarea naturală a tălpii. Astfel, piciorul dumneavoastră va avea un impact mai lin, mai echilibrat şi mai natural , deoarece ForMotion™ acţionează ca o articulaţie suplimentară în călcâi şi este proiectat să se adapteze la stilul dumneavostra individual de alergare. ForMotion™ reduce, de asemenea, curbarea în interior a talpii şi presiunea.

Tenis – adizero Feather

“Am nevoie de un pantof care să mă ajute în meciuri care pot dura uneori până la patru ore. Cu cât petrec mai mult timp pe teren, cu atât simt nevoia unui pantof mai uşor pentru a nu mă extenua, iar adizero Feather este soluţia perfectă", spune Fernando Verdasco, câştigator al Cupei Davis.

Pantoful de tenis adizero Feather este un pantof agresiv, uşor şi rapid, conceput pentru jucători îndrăzneţi, cum ar fi Jo-Wilfried Tsonga, Fernando Verdasco sau Ana Ivanovic. Cadrul subţire de TPU (o reţea internă de benzi din Thermo Polyurethane), împreună cu tehnologia TORSION®, oferă celor mai buni jucători de tenis din lume toată stabilitatea şi sprijinul de care au nevoie, dar şi un pantof super uşor, care să îi ajute să ajunga mai rapid la minge. Amortizarea şi confortul nu au fost compromise cu adiPRENE ® în călcâi şi adiPRENE ® + în partea din faţă a pantofului, în timp ce Ortholite completează adizero Feather, protejand linia gleznei.

Pantoful este protejat şi de uzură prin tehnologiile adiWEAR ™ ® şi adiTUFF, care îi asigurară o viaţă mai lungă chiar şi pe cele mai dure suprafeţe de joc.

Bucuresti, 22.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *