free download 78 travel guides written by experts

Adidas a lansat noile tricouri de joc ale cluburilor Chelsea si Liverpool pentru sezonul 2011/12

adidas şi Clubul de Fotbal Chelsea au lansat noul tricou de joc pentru sezonul 2011 – 2012.

Inspiraţie şi Design

Noul tricou este inspirat de istoria Chelsea, prezentând caracteristici de design utilizate la echipamentele anilor ’80 şi dungi umbrite pe partea frontală.

Porţiunea de culoare albă adăugată în zona mânecilor tricoului şi pe short creează un design distinctiv şi are ca  rezultat apariţia binecunoscutelor dungi adidas. Pentru prima data la echipamentul Chelsea, dungile sunt în combinaţia albastru cu alb.

Debutul noul echipament se va face în cadrul meciului cu Newcastle, pe data de 14 mai 2011.

Echipamentul poate fi şi comandat online la www.chelseafc.com/megastore.

adidas si Clubul de Fotbal Liverpool au lansat astăzi noul echipament de joc pentru meciurile din deplasare în sezonul 2011/2012

Inspiraţie şi Design

Designul noul echipament pentru sezonul 2011/2012 este inspirat de elemente metalice. Tricoul este gri inchis, iar inserţiile metalice argintii pe cele trei dungi de pe umeri şi pe logo-urile sponsorilor creeaza un aspect modern şi stilat.

La o privire mai atentă, tricoul dezvăluie chiar mai multe detalii subtile: un fir metalic a fost inclus în ţesătura materialului pentru a forma dungile verticale, iar gulerul este format dintr-un material tubular de culoare roşie, detaliu care se regăseşte şi pe short.

Pentru prima dată, în sezonul 2011/12, echipamentul va include şi şosete cu pernuţe anatomice integrate şi protecţie pentru călcâi.

Tehnologie

Pentru o performanţa îmbunătăţită, atât tricoul clubului Chelsea, cât şi cel al clubului Liverpool încorporează ultimele tehnologii adidas, TechFit™ şi Climacool™.

TechFit™ conservă energia musculară şi o transformă în viteză şi putere mai mare, pentru ca jucatorii să devină mai rapizi şi să aibă o anduranţă crescută.

Tehnologia Climacool™ acţionează pentru a diminua căldura și transpirația la nivelul epidermei, datorită canalelor de ventilație create special şi ţesăturii tri-dimensionale care permite o circulație foarte bună a aerului din și înspre exterior. Astfel, sportivii au constant o temperatură optimă, chiar și pe parcursul celor mai solicitante antrenamente și meciuri, ceea ce îi ajută să joace la randament maxim.

Bucuresti, 14.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *