metalshow

Adi Raspopa sustine cauza copiilor cu Sindrom Down

“Există un drum către o viaţă normală”

Adi Răspopa susţine şi în această ediţie a Campionatului Naţional de Raliuri campania de colectare de fonduri pentru copiii diagnosticaţi cu Sindrom Down iniţiată de Poşta Română.

În baza parteneriatului încheiat cu Poşta Română, Adi Răspopa a acceptat încă din sezonul trecut să fie vector de imagine pentru această acţiune umanitară. În 2008, acestă campanie de strângere de fonduri va continua într-un ritm susţinut. “În acest an, ne vom intensifica eforturile de promovare a campaniei umanitare a Companiei Naţionale Poşta Română şi ne dorim să strângem o sumă cât mai mare de bani. Sper să reuşim să trezim interesul celor implicaţi în motorsport, sportivilor, dar si fanilor”, a declarat Adi Răspopa.

Pe lângă promovarea campaniei umanitare, al cărui logo va fi prezent pe automobilul de concurs Suzuki Ignis S1600, la prima etapă a CNR 2008, Adi Răspopa împreună cu colegii de la Poşta Română din Braşov, au invitat câţiva copii cu sindrom Down pentru a urmări raliul.

Cei care doresc să se alăture acestei campanii pot achiziţiona brăţări de silicon din peste 3.000 de oficii poştale din întreaga ţară. Preţul unei brăţari este de 5 lei, iar banii colectaţi, în jur de 180.000 de lei, vor fi donaţi Asociaţiei Caritas Bucureşti, membru fondator al Federaţiei "Reţeaua Organizaţiilor Sindrom Down din România" (FAROSDR), pentru construirea pe strada Gheorghe Pripu din Bucureşti, a unui Complex Social de Servicii pentru Persoanele cu Dizabilităţi.

Bucuresti, 6.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *