Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Adevarul Holding a achizitionat licenta revistei de celebritati OK!

Cea mai influentă revistă de celebrităţi din lume va avea o variantă şi în limba română în următoarele luni. Aceasta va fi cea de-a 21-a ediţie din lume.

Trustul Adevărul Holding a achiziţionat licenţa internaţională a revistei de celebrităţi OK!, care va fi lansată pe piaţă în următoarele luni. Cu mai mult de 40 de milioane de cititori pe lună în întreaga lume, revista OK! are un conţinut variat, peste 80% din acesta fiind dedicat vieţii celebrităţilor locale şi internaţionale. OK! România îşi propune să dezvăluie în exclusivitate poveşti şi interviuri din lumea fascinantă a starurilor şi a personalităţilor vieţii publice, să surprindă vedete în ipostaze mai puţin obişnuite, să prezinte destinaţii atractive, ultimele tendinţe în domeniul modei, al frumuseţii şi al tehnologiei.

Detaşându-se de alte titluri glossy de profil de pe piaţa românească, revista OK! va trata într-o manieră proprie şi captivantă subiecte de ultimă oră despre stilul de viaţă al vedetelor internaţionale, dar şi al celor din România.

Stilul OK! va fi unul high class, orientat spre calitate, dedicat cititorilor care vor să fie tot timpul inspiraţi, preocupaţi de informaţia „la cald”, fini cunoscători ai lumii mondene, doritori de exclusivităţi.

Revista OK! a fost lansată în premieră în 1993, în Marea Britanie, impunându-şi apoi supremaţia prin stilul editorial unic, dar şi prin forma sa grafică, una cu totul specială.

Astfel atuurile OK! includ folosirea exclusivităţilor din toată lumea, obţinute prin reţeaua OK! Internaţional, pondere atractivă a imaginilor, numeroase interviuri cu personalităţi şi vedete, reportajele cu staruri la ele acasă, la petreceri şi la birou, şedinţele fotografice cu totul originale, recomandarea ultimelor tendinţe de fashion şi beauty, dar şi a celor de lectură, cronici de teatru şi filme, a noilor lansări muzicale.

Echipa redactionala este alcatuita din:

Director Editorial: Carmen Eberhat

Redactor Şef: Elena Stoichiţă

Redactor Şef Adjunct: Andreea Glodea

Editor Coordonator: Florentina Iana

Redactori: Radu Buzăianu, Ana Simon, Monica Cismaru

Bucuresti, 02.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *