free download 78 travel guides written by experts

Adevarul din spatele aselenizarilor si “Chipului uman de pe Marte”

CONSPIRATIILE NASA
Autor: Nick Redfern
Traducere din engleza de Radu Timnea
Colectia: Trebuie sa stii
Nr. de pagini: 264
Pret: 29.00 lei
Editura: Lifestyle Publishing
O carte care deschide larg toate usile pe care bine-cunoscuta agentie spatiala le-a tinut atata vreme inchise.

Administratia Nationala pentru Aeronautica si Spatiu (NASA) a fost infiintata pe 29 iulie 1958. Inca din primele zile, aceasta s-a aflat in avangarda eforturilor de explorare a spatiului cosmic, iar rezultatele acestora s-au vazut in misiunile selenare Apollo, in statia spatiala Skylab, precum si in naveta spatiala, asa cum o stim noi astazi. De-a lungul timpului, de NASA au fost legate multe operatiuni de musamalizare si ascundere a adevarului la cele mai inalte niveluri. Iata cateva dintre faimoasele "secrete" pastrate de NASA:
● Ipoteza ca aselenizarile Apollo din perioada 1969–1972 au fost, de fapt, simulate, ca parte a efortului de a demonstra superioritatea militara si tehnologica fata de fosta Uniune Sovietica.
● Controversatul "Chip uman de pe Marte" – despre care multi cred ca ar fi o structura sculptata, creata in trecutul indepartat de martienii indigeni, care intre timp au disparut.
● Numele informatorilor secreti din cadrul NASA care au incercat sa deconspire cele mai strasnic pazite secrete ale organizatiei cu privire la interactiunile dintre guvernul american si extraterestri.

Nick Redfern este scriitor, lector si jurnalist. Scrie despre o gama larga de mistere nerezolvate: Bigfoot, OZN-urile, Monstrul din Loch Ness, intalnirile cu extraterestrii, chupacabra si conspiratiile guvernamentale. Publica regulat in UFO Magazine, Fate, Fortean Times si Paranormal Magazine. Printre cartile lui anterioare se numara: Memoirs of a Monster Hunter, There’s Something in the Woods, On the Trail of the Saucer Spies si Strange Secrets. Nick Redfern a aparut in numeroase show-uri de televiziune, printre care Out of this World la BBC, Monster Quest si UFO Hunters, la History Channel.

Bucuresti, 14.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *