Kinodiseea

Adevarati eroi au fost rasplatiti ieri seara cu clipe de fericire

Eroi ai zilelor noastre, emoții copleșitoare, povești de viață greu de imaginat, demonstrații de voință și putere, așa poate fi descrisă Clipa de fericire, care a fost trăită ieri seară de 1.5 milioane de telespectatori pe întreaga durată de difuzare. Emisiunea a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, iar în minutul de aur, de la 20:49, peste 1.8 milioane de telespectatori trăiau Clipa de Fericire.

La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, PRO TV a fost lider de audiență cu 7.8 puncte de rating și o cotă de piață de 18.7%, în timp ce postul clasat pe locul doi a obținut 6.6 puncte de rating și 15.9% share.

Marian Ganea este un tată erou pentru cei șapte copii ai săi. Rămas văduv după un accident rutier, el a devenit principalul stâlp de susținere în familia lui numeroasă și a învățat să aibă grijă de copiii săi. Cel mai mare vis al său era să le ofere copiilor o vacanță, un moment de bucurie, însă posibilitățile materiale nu îi permiteau acest lucru. Locul pe care cei mici și-l doreau foarte mult să îl vadă era marea, care exista doar în imaginația lor. Clipa lor de fericire a început încă din București, unde s-au distrat la cumpărături. Explozia de bucurie din ochii lor și reacția acestora când au văzut pentru prima dată marea, a fost copleșitoare: “Astea-s valuri?”, “N-am crezut că o să ajung la mare vreodată!”. Lucruri care pentru majoritatea oamenilor par banale, pentru familia Ganea s-au transformat în experiența vieții lor: “Înclin să cred că vor avea temă de discuție poate toată viața experiența pe care o vor trăi aici!”, a spus Marian cu lacrimi în ochi.

Andra a venit special în platoul emisiunii pentru a-i oferi o clipă de fericire Dianei, o tânără cântăreață pentru care muzica artistei este pansament pentru suflet. Visul Dianei era să o cunoască pe Andra, însă Amalia i-a oferit mult mai mult de atât: cele două au cântat împreună, iar părinții Dianei au urmărit-o din public cu lacrimi de mândrie în ochi! Și Andra a trăit la rândul ei o bucurie imensă: “O clipă de fericire este când vin și întâlnesc oameni ca ea!”, a mărturisit cântăreața, întărind încă o dată ideea că bunătatea naște bunătate.

Doamna Ana este o bunică model, care își ia puterea din ajutorarea celor nevoiași. Are 72 de ani și un tonus cum rar ne este dat să vedem la o persoană de vârsta ei. De 13 ani ea este voluntar și gătește pentru sute de oameni la un centru comunitar, iar acest lucru o face fericită. Visul ei de o viață de a merge în Israel pentru a vizita Mormâtul Sfânt a fost îndeplinit cu ajutorul echipe emisiunii. “Mă simt în al 9-lea cer, așa și este!”, a mărturisit ea în avionul care o ducea în vacanța mult visată. Ea s-a distrat cu adevărat, a făcut poze cu toți oamenii pe care i-a întâlnit, a gustat din toate bunătățile și s-a bucurat pe deplin de clipa ei de fericire. Vizita la Mormântul Sfânt i-a adus lacrimi de emoție și i-a încărcat sufletul de spiritualitate: “M-am gândit mult la locul ăsta și Tu, Iisuse Hristoase, ai făcut un miracol!”.

Telespectatorii au cunoscut-o ieri seară și pe Terezia, o mamă care nevoită de circumstanțe, de abuzuri și de sărăcie și-a dat copilul spre adopție în urmă cu mai bine de 20 de ani. Fiul său a fost înfiat de o familie de americani, însă legătura de sânge prea puternică l-a determinat să apeleze la rețele de socializare pentru a-și găsi mama biologică. Terezia a trăit în fiecare zi cu gândul la el, cu regretul în suflet și chinuită de remușcări: “Numai o dată să pun mâna pe el, așa cum pun mâna pe tine, asta vreau!”, i-a spus printre lacrimi celui de-al doilea fiu, după ce a văzut un mesaj video emoționant de la Florin, trimis de peste ocean. Surpriza din platoul emisunii a fost întâlnirea mamei cu fiul său, un moment copleșitor pentru sufletul ei, dar peste care a trecut cu bine avându-i pe cei doi băieți alături de ea.

Andra și Cabron au cântat pe scena de la Clipa de fericire piesa Niciodată să nu spui niciodată, pentru a ne reaminti că bucuria vine când nu te aștepți și trebuie primită cu sufletul deschis!

Bucuresti, 03.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *