Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Adevar sau provocare (Jocul minciunii, vol. 2)

Sara Shepard
Editura Leda

O domnisoara se uita la o fata de varsta ei care ii seamana leit. Dar fata nu o vede. Ciudat. Cum a ajuns aici? Si ce este?

Incet-incet isi da seama: ea a murit. Si-acum este langa aceasta… clona.

Dar nici pentru domnisoara lucrurile nu sunt foarte simple. Emma, pentru ca asa o cheama, este o fata adoptata, care a schimbat deja cateva case. Este acum la una unde va sta, asa i s-a promis, pana la 18 ani. Numai ca baiatul natural al parintilor adoptivi are o alta idee si ii pregateste ceva neasteptat. Dar acelasi frate mai mic o ajuta pe Emma, fara sa vrea, sa afle de sora ei geamana. Un videoclip care o inspaimanta pe Emma o pune pe aceasta pe drumuri. O sora geamana? Ar fi minunat! Ar avea o familie!

Emma nu stie insa ca sora ei a murit. In momentul in care ajunge insa in orasul natal al fetei este luata drept ea. Ucigasul surorii ei o contacteaza si ii spune sa joace rolul surorii moarte. O ameninta.

Ce se va intampla? Va reusi Emma sa le spuna cine este? Vor afla cine i-a omorat sora? Si ce se va intampla cu ea daca tot adevarul iese la iveala?

Volumul doi din Jocurile minciunii poate fi citit ca un roman de sine statator, dar si ca parte a seriei. Adevar sau provocare – cu adevarat un tutlu potrivit. Un roman captivant, o aventura cu tineri pe care iubitorii de gen nu trebuie sa o rateze.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *