free download 78 travel guides written by experts

Adelina Pestritu, adusa la exasperare de un turist strain accidentat

Vezi ce s-a întâmplat!

Aflată în vacanţă la munte, Adelina Pestriţu nu-şi închipuia că o plimbare cu snowmobilul urma să se transforme în aventura vieţii ei, că va trebui să acorde primul ajutor unui turist rănit în zona intimă sau că va comunica prin semne cu el pentru a-l salva. Cum s-a descurcat vedeta şi ce reacţie a avut când a aflat că a fost victima unei farse de senzaţie la “Plasa de stele”, rămâne de văzut marţea aceasta, de la 20.20, la Antena 1!

Incredibila experienţă a pornit din momentul în care Adelina a descoperit un snowmobil răsturnat în zăpadă, iar lângă el, un bărbat rănit. Fără să stea mult pe gânduri, vedeta s-a apropiat să acorde primul ajutor. Prietena ei, aflată şi ea la faţa locului, a sunat imediat un echipaj de salvare şi a plecat în grabă pentru a găsi pături. Ceea ce nu ştia însă Adelina era că prietena ei se afla, de fapt, în complicitate cu echipa de la “Plasa de stele”, la fel ca şi echipajul de salvare, şi că urma să o lase singură cu victima accidentului.

Menţinând legătura prin telefon cu echipajul de salvare, Adelina va încerca din răsputeri să-l ajute pe bărbat, acest lucru presupunând să înveţe cum să acorde primul ajutor pentru o rană în zona intimă. Situaţia s-a complicat şi mai mult când vedeta a descoperit că bărbatul, un turist german, nu vorbea limba engleză. Aşa că Adelina s-a văzut nevoită să-i explice acestuia ce să facă folosindu-se în mare parte de gesturi.

Cum a decurs în continuare această situaţie şi cum i-a făcut faţă Adelina, rămâne de văzut marţi, de la 20.20, la Antena 1!

Mai multe informaţii puteţi afla accesând pagina oficială plasadestele.a1.ro şi pagina de Facebook a emisiunii, facebook.com/plasadestele.

Bucuresti, 19.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *