free download 78 travel guides written by experts

Adelina Gavrilă participă la High Potentials, ADC Europe Awards 2019

Adelina Gavrilă, Adventurous Graphic Designer la agenția Pastel, participă anul acesta la competiția High Potentials. Evenimentul face parte din festivalul ADC*Europe Awards, care se va desfășura între 8-9 noiembrie, la Barcelona, iar Adelina este primul reprezentant român care participă la High Potentials.

High Potentials este un experiment de talent scouting, desfășurat în cadrul festivalului european ADCE Awards, care își propune să aducă împreună o selecție a celor mai noi talente din industria de Publicitate, o echipă formată din 25 de young creatives care să propună soluții creative de viitor. Toate portofoliile înscrise în competiție au fost analizate și selectate de către Directorul High Potentials Hans-Peter Albrecth.

Participanții vor avea la dispoziție cinci minute să își prezinte cel mai bun proiect în fața unui juriu, format din manageri de HR și creativi cu experiență, în căutare de tineri cu idei surprinzătoare. Alături de această etapă, competiția oferă și oportunitatea unei întâlniri de tipul „speed-dating” care permite participanților să aibă discuții unu la unu cu membrii juriului.

Despre participarea sa, Adelina declară: „Așa cum îmi spune și funcția (adventurous graphic designer), selecția la High Potentials ADCE 2019 reprezintă o nouă aventură pe lista mea de experiențe „numai bune de povestit nepoților”, dar și concluzia celor doi ani de activitate creativă în industria de advertising. După acest timp petrecut în Pastel, am vizualizat creativitatea ca un univers mult mai vast, multi-fațetat, având la bază nenumărate procese/tipologii creative (mai mici), dar și că e insuficient să ai un singur „tip de creier” (la început, trecerea de la pictură la publicitate s-a făcut printr-o delimitare clară, într-un spațiu mental-emoțional nou). Acestă descoperire a fost o surpriză pe care am urmat-o din curiozitate și din setea de a excela și mai mult artistic, așa cum va fi și în cazul participării mele la High Potentials 2019. Depășind granițele conferinței și ale industriei, susțin că sunt interesată de utilitatea gândirii creative și materializarea acestor gânduri în acțiuni ce pot contribui REAL la evoluția speciei umane și sunt aproape convinsă că o să-mi dedic întreaga existența pentru a descifra propriul potențial creativ și pentru a înțelege cât de departe pot fi duse capacitățile noastre umane. High Potentials 2019 va face parte din acest parcurs și sper să vă prezint cât mai curând și cum… To be continued.”

Adelina Gavrila, High Potentials 2019

Adelina Gavrilă (DEDA) este artist vizual, ilustrator și graphic designer la Pastel. După o experiență consistentă și importantă în școlile de artă din spațiul românesc, cât și în școala torineză, 2015 reprezintă anul în care revine în țară cu o viziune proaspătă, făcând astfel trecerea de la mediul artistic tradițional (pictură), la cel digital (graphic design).

ADC*Europe Awards este singura competiție internațională care reunește cele mai bune campanii și proiecte de design din Europa, oferindu-le vizibilitate și promovare la nivel internațional. În cadrul acestui festival au loc și evenimente dedicate tinerilor creativi, precum: High Potentials sau Greatness Challenge.

Parte din juriul ADCE Awards sunt Laura Nedelschi, Independent Creative Director; Liviu Țurcanu, Creative Director la Mercury360 și Ema Prisca, Independent Creative Director – care vor reprezenta ADC România pentru jurizarea celei de-a 28-a ediții a ADCE Awards.

ADCE Awards se desfășoară în perioada 8-9 noiembrie 2019 la Design Hub Barcelona și este parte a celei de-a șasea ediții European Creativity Festival. Tema acestui an poartă numele „Celebrating the people who are already building a better tomorrow” și se va concentra asupra celor care se folosesc de creativitate pentru a soluționa încă de acum problemele ce vor apărea.

Mai multe pe: www.adcromania.ro, www.facebook.com/ADCRomania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *