free download 78 travel guides written by experts

Adela Popescu vorbește despre sarcină la Ce se întâmplă, doctore?

Sâmbătă dimineața, de la 10:30, Oana Cuzino le aduce telespectatorilor o ediție specială Ce se întâmplă, doctore?, înainte de Duminica Floriilor, când, potrivit tradiției, pe masa românilor vor sta la loc de cinste preparatele din pește.

Aflăm săptămâna aceasta cum putem găti, după o rețetă bucovineană veche de 200 de ani, un păstrăv de proveniență americană și vom cunoaște un crescător român care respectă obiceiurile locului, dar care aduce specii de pește Atlantic din Danemarca, pe care le adaptează rapid.

Oana Cuzino va vorbi și despre capacitatea formidabilă a corpului omenesc de a transforma totul. Cu puțină atenție, grăsimea poate deveni energie pură. Cum, la fel de bine, se poate depune pe artere, atrăgând urmări deloc plăcute. Vedem în ediția de săptămâna aceasta Ce se întâmplă, doctore? circuitele de producție și reciclare care ne țin în viață.


Prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea, Adela Popescu, va fi invitata Oanei Cuzino și va vorbi despre cum se pot dovedi decisive secundele în care manevrele făcute unei persoane inconștiente și fără respirație, dar și despre sarcina sa. În iunie, Adela va deveni mama unui băiețel și este pregătită pentru acest moment. ”Mă bucur de această perioadă și nu vreau încă să mă gândesc la naștere ori la ce va urma.”, spune ea.


Toate aceste subiecte vor fi dezbătute pe larg, sâmbătă, de la 10:30, la Ce se întâmplă, doctore?

Ce se întâmplă, doctore? este emisiunea în care Oana Cuzino acordă atenție celui mai important aspect din viața noastră – sănătatea şi caută răspunsuri, împreună cu invitații săi, la tot ce este necesar pentru a rămâne în formă atât fizic, cât și psihic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *