free download 78 travel guides written by experts

Adela Popescu si Cornel Ilie, din nou impreuna!

Adela Popescu si Cornel Ilie s-au reintalnit pentru a pune bazele unei noi colaborari, de data aceasta fiind vorba de primul serial romanesc de epoca, "Aniela".

Fara a sti prea multe detalii si inspirat doar de ideea in sine a noii telenovele, Cornel a inceput sa scrie o piesa sensibila si plina de substanta, numita "Dragostea tine cu mine", ce a fost imediat acceptata de postul Acasa Tv si transformata in genericul de final al serialului.

Aflati deja la a saptea colaborare, Cornel si Adela au inregistrat piesa in cel mai scurt timp, cei doi stiind sa comunice perfect atunci cand se afla in studio.

”Am inceput lucrul la piesa asta citind prin ziare acum cateva luni tot felul de informatii despre serialul "Aniela". Stiam ca se lucreaza la el, dar nu stiam nimic despre intriga sau despre personaje.. Nu stiam daca exista deja o coloana sonora a filmului sau nu.. Am scris piesa facind un puzzle din ideile culese din presa si din informatiile de la ’’Povestirile de noapte’’. Am trimis apoi piesa producatorului care a acceptat-o imediat. Apoi Adela Popescu mi-a spus ca se potriveste perfect cu povestea filmului si cu rolul ei. Textul a fost scris intr-o ora, iar inregistrarile cu Adela au mers foarte repede. Noi doi suntem la a saptea piesa la care lucram impreuna, asa ca stim sa comunicam foarte bine in studio”, spune Cornel Ilie.

In aceasta seara, de la ora 22:00, Cornel, compozitoul piesei "Dragostea tine cu mine", Adela Popescu si Mihai Petre vor fi invitati in platoul Povestirilor de noapte, unde vor prezenta telespectatorilor genericul de final al primei telenovele romanesti, ce a fost filmat la Palatul Mogosoaia.

Bucuresti, 20.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *