Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Adela Popescu vorbește despre gândurile și problemele unui tânăr părinte, sâmbătă, la Ce se întâmplă, doctore?

Sâmbătă, de la 10:30, la Ce se întâmplă, doctore?, Oana Cuzino va aduce informații utile despre alimentație, infecții și produse care conțin sulfiți. Invitata ediției va fi Adela Popescu, care va povesti despre grijile unui proaspăt părinte.

Frumoasa prezentatoare este în mare formă la Vorbește lumea, dar recunoaște că o frământă în permanență gândul la problemele obișnuite care o pot aștepta ca părinte.


Oana Cuzino și echipa Ce se întâmplă, doctore? vor continua cu subiectul infecțiilor cu salmonela și e-coli. Bacteriile pot ajunge și în carnea crudă, motiv pentru care e bine să știm cum să o manevrăm atunci când o gătim, deoarece auzim de multe ori discuții despre regulile minime de igienă, dar nimeni nu le descrie.

Ce au în comun vinul și fructele uscate? Sulfiții. Trebuie declarați pe etichetă, pentru că sunt posibili alergeni. Un adult își asumă atunci când bea un pahar cu vin că primește, la pachet, atât alcool, cât și acești compuși chimici meniți. Ce se întâmplă, însă, în cazul unui copil care mănâncă o mână de fructe uscate? Aflăm sâmbătă, de la 10:30.


Ce se întâmplă, doctore? este emisiunea în care Oana Cuzino acordă atenție celui mai important aspect din viața noastră – sănătatea şi caută răspunsuri, împreună cu invitații săi, la tot ce este necesar pentru a rămâne în formă atât fizic, cât și psihic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *