free download 78 travel guides written by experts

Adela Cristea – premiata pentru contributia sa exceptionala la dezvoltarea industriei ospitalitatii

Adela Cristea, Director de Dezvoltare pentru Europa Centrală și de Est, Hilton Worldwide, a fost premiată pentru Contribuția Excepțională la Dezvoltarea Industriei, în cadrul Galei Premiilor de Excelență a Hotel Tourism & Leisure Investment Conference, care a avut loc la București, la sfârșitul lunii mai. Premiul a fost acordat pentru angajamentul său pe termen lung în dezvoltarea industriei ospitalității din România. Hilton Worldwide are în total 12 hoteluri operaționale și în curs de dezvoltare în România, sub trei dintre brandurile sale (Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton și Hampton by Hilton). Contribuția Adelei Cristea în dezvoltarea portofoliului Hilton a încurajat industria turismului, plasând România în rândul piețelor care oferă servicii hoteliere la standarde internaționale.

“Sunt onorată să primesc acest premiu, în special fiindcă îmi este acordat de oamenii pe care îi respect și îi admir din industria ospitalității și turismului. Această distincție validează încă o dată angajamentul de a crește portofoliul de branduri al Hilton Worldwide pe piața locală. România oferă oportunități importante pentru brandurile noastre, în mod deosebit în București și în marile orașe. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu noi parteneri de afaceri pentru a crește prezența Hilton aici,” a declarat Adela Cristea.

Ajunsă la a șaptea ediție, conferința a avut ca obiective identificarea principalelor tendințe de pe piața ospitalității și turismului, precum și a unor noi strategii și tactici în vederea îmbunătățirii mediului de afaceri. Evenimentul a reunit specialiști din industrie, autorități, investitori și manageri ai unor lanțuri hoteliere internaționale, deja active sau interesate să intre pe piața din România. Finaliștii Galei au fost aleși prin vot public, iar decizia finală a fost luată de către un juriu alcătuit din specialiști și oameni de afaceri.

Adela s-a alăturat echipei Hilton Worldwide în 2007. Inițial a lucrat cu echipa de analiză financiară și investiții, ulterior mutându-se în echipa de dezvoltare ca manager pentru Europa și Africa.

Înainte de a se alătura echipei Hilton, Adela Cristea a lucrat șase ani ca și consultant în cadrul TRI Hospitality și ca managing consultant în cadrul Humberts Leisure din Londra. Și-a început cariera în domeniul hotelier în 1997, lucrând în front office pentru Athenee Palace Hilton București. Adela a absolvit Academia de Științe Economice București și are un MBA acordat de Universitatea Hult din Londra. De asemenea, a absolvit cursul de finanțe în cadrul London Business School.

Bucuresti, 12.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *