free download 78 travel guides written by experts

AddMirror – demo de advertising

Casia Communications nu face numai  prezentare de branduri pe sistemul AddMirror, ci AddMirror se muleaza pe cererea de imagine a fiecarui brand in parte.Suntem nonconformisti, nu ne e teama de noi medii de afisare indoor si nici de mediile neconventionale in care suntem prezenti, tocmai pentru ca ne place si stim sa ne reinventam cu fiecare client/brand in parte.

Si pentru a ilustra cat de inovativa este echipa Casia Communications, exemplul cel mai usor de dat este campania Glade Sense Spray. Ca o simpla joaca pe afisajul oglinzii si layoutul devine spray, nu doar o imagine statica. Nu avem reguli de afisaj pentru clienti pentru ca ne permitem sa fim creativi pe sistemul nostru.

Centrul de Afaceri Tiriac  si-a achizionat propriile sale sisteme AddMirror  pentru a beneficia de reclama. Inca un exemplu prin care cei de la Casia demonstreaza ca ofertele lor chiar sunt cele mai diverse.

Iar ca demonstratia sa fie completa, se adauga si extinderea pe pietele locale. Clujul a intrat din august in reteaua AddMirror, cu 10 sisteme prezente in 8 locatii premium, iar iesenii isi  vor putea face din noiembrie reclama pe oglinda sistem.

Si pentru ca numele celor care au preferat campanii pe AddMirror sunt poate cele mai elocvente, iata si lista completa a brandurilor care au ales ceea ce inseamna advertisingul inteliget: Revista Capital (Ringier), Florida Investment (Florida Investment Marketing Inc.), PC Fun Computers (PC Fun), Lee Cooper Jeans (Lee Cooper Group LTD), Laser Maxx Arena (Lasermaxx Romania), Elite Selected (Elite Café), Romanian Boat Show (Set Events), Universal Entertaiment (Campaniile pentru Cei 12 Tenori Irlandezi, Katia Ricciarelli), Millenium Bank (Banca Millenium S.A.), Coso Imobiliare Group (Coso Imobiliare Grup SRL), Travel Time (Travel Time), Gala Societatii Civile (Millenium Communications), Ballantines (Pernod Ricard), Money Express (Grup Realitatea- Catavencu), Business Standard (Grup Realitatea Catavencu), Dent Elysee (Dent Elysee), Furazolidon (Terapia), Canesten( Bayer), Cal C Vita (Bayer), Green Vista (Green Vista Residences), Fitness Bars (Nestle), Joe X-tra (Nestle), Pella (Bip Group), Internetics (Millenium Communications), Noelle (Noelle), Debanhams (Fashion Retail Group), Orange (Orange Romania), Colgate MaxWhite (Colgate- Palmolive), Kent Nanotek (British American Tobacco), Hydra Renew (Rimmel London).

Bucuresti, 12.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *