free download 78 travel guides written by experts

AdCouture intra in culisele Golden Drum 2008

Cea de-a cincea editie AdCoture aduce in prim plan festivalul de publicitate Golden Drum 2008, incheiat recent la Portoroz.

Invitatul “HotSpot” va fi Andrei Cohn – Creative Director Cohn&Jansen|Ashley&Holmes, in calitate de membru in juriul Design&Art Direction al festivalului. El  va povesti despre calitatea lucrarilor pe care le-a jurizat, dar si despre cum e sa fii castigator al unui trofeu Golden Drum, la categoria Press.

La “Insider” Radu Florescu, CEO Saatchi&Saatchi, explica cat de importante sunt premiile pentru business-ul unei agentii, cum se pot cuantifica aceste premii in bani si vorbeste despre clientii care isi seteaza ca obiective obtinerea de premii. Agentia pe care acesta o conduce a ocupat a treia pozitie in topul agentiilor participante anul acesta la Golden Drum, fiind prima agentie din Romania ca punctaj, dupa ce in ultimii trei ani tara noastra a obtinut marele premiu, Golden Rose-ul. Alaturi de Radu, Serban Ciusca, prezentatorul emisiunii, ii are ca invitati pe Daniela Nedelschi si Jorg Riommi de la Saatchi&Saatchi Romania, Art Director-ul, respectiv Copywriter-ul care au realizat lucrarile castigatoare la Golden Drum 2008.

Bucuresti, 20.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *