Shadow

ADATA prezintă noul Flash Drive USB – UV310

Design elegant și robust, pentru a accesa datele în orice moment

ADATA® Technology, producător de top de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash și accesorii mobile, anunță astăzi lansarea unui nou USB flash-drive compact și foarte ușor – UV310. Echipat cu chip-uri intregrate solide și cu o construcție robustă, noul UV310 folosește aliajul de zinc și textura sablată pentru a combina aspectul metalic cu un nivel înalt de rezistență. Acesta cântărește doar 4.7 g și este disponibil cu capacități de până la 64GB. Elegant, subțire și cu un design sofisticat, UV310 reconfirmă angajamentul ADATA de a produce memorii USB de calitate.


Un produs rezistent la praf, șocuri și apă

ADATA utilizează construcția de tip unibody cu chip integrat pentru a oferi un produs compact și robust, cu un design fără cusur. În ceea ce privește materialele, UV310 este realizat din aliaj de zinc sablat pentru a creea o suprafață texturată, rezistentă la zgârieturi și la urme de amprentă. Culoarea aurie a noului UV310 îi conferă un aspect foarte elegant și pune încă o dată în evidență rezistența sa ridicată la praf, șocuri și apă. Acest nivel de rezistență asigură consumatorii de faptul că, oriunde vor merge, datele lor vor fi bine protejate, la un nivel net superior față de memoriile USB din plastic.

Super ușor, dar cu capacități cuprinzătoare

Deși cântărește doar 4.7g, UV310 vine în trei variante, cu spațiu de stocare de 16GB, 32GB și 64GB. Poate fi conectat la diverse dispozitive prin USB 3.1 la până la 5 Gbps și, pentru confort sporit, este echipat cu un cârlig ce poate fi atașat cu ușurință la chei, curele sau alte accesorii.

Compatibilitate universală fluidă

Pe lângă eleganță și performanțe, UV310 oferă conectivitate instant, fără bătăi de cap, la orice dispozitiv echipat cu un port USB. De la PC-uri, telefoane inteligente, tablete, televizoare, console, chiar și echipamente industriale: dacă au un port USB, UV310 este compatibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *