Baby Boom Show Virtual

Acum vine oferta de ExpoInvest

Dupa campaniile de Pasti, Acum vine oferta de ExpoInvest
14 institutii financiare s-au pregatit cu credite pentru populatie

Cel mai mare salon bancar dedicat finantarilor imobiliare este gata sa-si deschida portile saptamana viitoare. Ajuns la a sasea editie, salonul bancar ExpoInvest este o sursa oportuna pentru cei care cauta sa-si finanteze proiectele imobiliare. La editia din acest an, vizitatorii salonului bancar pot compara produsele prezentate de 14 banci si institutii financiare, si pot consulta ofertele de proiecte rezidentiale a patru agentii imobiliare.

«De la prima editie organizata in primavara anului 2002, salonul bancar ExpoInvest s-a impus ca o destinatie ce nu trebuie ratata de cei care sunt in cautarea unei finantari pentru visul lor imobiliar. Daca la inceput vizitatorii puteau compara doar servicii de finantare si asigurare, acum ei pot gasi in plus intreaga oferta imobiliara: de la teren, apartamente sau vile deja construite si pana la servicii de intermediere pentru obtinerea celei mai potrivite solutii de creditare. Ne asteptam ca aproximativ 10.000 de oameni sa ne treaca pragul in acest an», a declarat Sergiu Cone, director asociat ZERO CASH SRL, co-organizator al salonului.
 
Bucurestiul este o piata exploziva in ceea ce priveste atat numarul de proiecte imobiliare care se dezvolta, cat si volumul de credite angajate de populatie pe segmentul imobiliar/ipotecar. Capitala detine practic peste 35% din soldul creditelor imobiliare/ipotecare acordate la nivelul intregii tari. Numai in perioada martie 2005 – martie 2006, soldul creditelor imobiliare/ipotecare acordate in Bucuresti a crescut cu 70%, ajungand la aproximativ 570 mil. Euro. Salonul bancar ExpoInvest contribuie din plin la dezvoltarea acestei piete: pe de o parte ajuta la identificarea clientelei pentru ansamblurile rezidentiale si, pe de alta parte, contribuie la oferirea unei finantari celor care si-au stabilit deja propriul proiect imobiliar.

Ca premiera pentru vizitatori, la ExpoInvest pot fi consultate peste 10 proiecte imobiliare – apartamente sau vile – dintre care unul va fi lansat in cadrul salonului bancar. De asemenea, tot in premiera, in cadrul salonului vor fi prezente si firme de intermediere financiara care ofera consultanta in vederea contractarii unui credit. Avand in vedere ca acesti brokeri de credite au contracte de intermediere semnate cu mai multe banci, se poate spune ca, indirect, o serie de alte trei banci sunt prezente si ele la salon.

La ExpoInvest participa: BCR – partener oficial al ExpoInvest, Banca Transilvania, Banca Romaneasca, Alpha Bank, Romexterra Bank,  Bancpost, CEC, Domenia Credit, Emporiki Bank, Finansbank, Raiffeisen Banca pentru Locuinte, Domina Imobiliar Consult, Eurohouse, Imobiliar Expert Grup, More International Invest si MGP WIN Consulting.

Perioada si locul de desfasurare: 17 – 21 mai, Pavilionul 2 – Complexul Expozitional Romexpo
Persoana de contact – Sergiu Cone -Telefon: 327.70.13, email: scone@no-cash.ro

Bucuresti, 10.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *