Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Acum stai mai mult pe internet in roaming

Vodafone Romania dubleaza traficul de date in roaming, inclus in in optiunea de internet mobil “Vodafone Mobile Broadband Roaming 24h”

Incepand de astazi, abonatii Vodafone Mobile Broadband, atat clientii persoane fizice cat si clientii companii, vor avea dublu trafic de date la optiunea Vodafone Mobile Connect Daily Roaming 24h. Astfel, toti cei care vor dori sa aiba acces la internet chiar si atunci cand sunt plecati din tara vor beneficia de-acum de 100 MB/24h, fata de 50 MB/24 h, traficul inclus in oferta anterioara din portofoliul Vodafone. In plus, Vodafone Romania reduce costurile pentru traficul de date in roaming, pentru extraoptiunea Vodafone Mobile Connect Daily Roaming 24h, astfel:

Tip extraoptiune

Trafic inclus

Trafic inclus oferit în:

Pret extraoptiune

Tarif trafic suplimentar

Trafic in alti operatori

Zona Principala

Zona Extinsa

Inainte

Vodafone Mobile Broadband Roaming 24h

50MB/ 24h

Zona Principala si Zona Extinsa

8 EUR/24h

12 EUR/24h

1 EUR/MB

8 EUR/MB

Nou

Vodafone Mobile Broadband Roaming 24h

100MB/ 24h

Zona Principala si Zona Extinsa

6 EUR/24h

8 EUR/24h

0.7 EUR/MB

8 EUR/MB

Astfel, cei care vor dori sa ramana conectati cu partenerii lor de afaceri sau cu prietenii atunci când sunt plecati din ţară pot activa optiunea de a avea internet pe laptop sau tableta în roaming, la un pret de 6 Euro/24 h pentru Zona Principala (in Austria, Belgia, Cehia, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Malta, Olanda, Portugalia, Spania, Elveţia şi Marea Britanie, respectiv 8 Euro/24h pentru Zona Extinsa (Albania, Australia, Bulgaria, Croatia, Cipru, Danemarca, Egipt, Estonia, Finlanda, Hong Kong, Islanda, India, Japonia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malaezia, Noua Zeelanda, Norvegia, Polonia, Reunion, Singapore, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, Suedia, Ghana, Qatar si Turcia). Traficul suplimentar va fi taxat 0,7 Euro/MB, respectiv 8 Euro/MB, daca se folosesc alti operatori telecom in afara zonelor mentionate.

Tarifele sunt exprimate în euro, fara TVA. Optiunea Vodafone Mobile Connect Daily Roaming 24h este disponibila pentru toti utilizatorii de laptop sau tableta si se adreseaza celor care calatoresc ocazional in 43 de destinatii din UE si din lume. Serviciul este valabil doar pentru abonaţii Vodafone Mobile Broadband, clienti persoane fizice sau companii. Vodafone Romania ofera servicii de roaming in 159 de tari.

Bucuresti, 26.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *