free download 78 travel guides written by experts

Acum la editura LEDA – „Mai las-o moale cu fantomele” de Megan Crewe

Am prieteni…
Doar că tu n-ai crede ca există.

MAI LAS-O MOALE CU FANTOMELE
de Megan Crewe

Singurii prieteni ai lui Cass McKenna, o fată de şaisprezece ani, sunt câteva fantome: a surorii ei şi a câtorva foşti colegi de şcoală. Fantomele nu sunt deloc complicate şi poţi avea încredere în ele. Mai mult decât atât, ele pot afla secretele compromiţătoare ale celor din jur… iar lui Cass îi place să ştie totul despre colegii ei îngâmfaţi.

Însă când Tim, vicepreşedintele consiliului de elevi, descoperă secretul lui Cass – acela că poate să comunice cu fantomele –, situaţia tinde să se schimbe. El îi cere sprijinul ca să intre în legătură cu mama lui, moartă de curând, iar ea, după îndelungi ezitări, sfârşeşte prin a fi de acord. Pe măsură ce-l cunoaşte mai bine pe Tim, Cass are surpriza să constate că acesta nu este un băiat atât de rău precum crezuse ea până atunci şi că, într-adevăr, avea mare nevoie de ajutorul ei.

Să fie aceasta cea mai bună ocazie să se împrietenească din nou cu cei vii… ?

ISBN: 978-973-102-316-8
Traducere din limba engleză de Adrian Deliu
Format: 13×20 cm, 352 pagini
Cartonată, cu supracopertă
Preţ: 39,90 lei

Colecţia: FANTASY LEDA

Partener media: POPCORN

La fel ca multor autori de ficţiune, lui MEGAN CREWE îi este mai greu să scrie despre ea însăşi decât să-şi imagineze poveşti.

Iată totuşi câteva lucruri definitorii: locuieşte la Toronto, în Canada, împreună cu soţul ei şi două pisici, se ocupă de copii şi tineri cu nevoi speciale şi, deşi până acum nu a fost cazul, nu s-ar da înapoi să-şi facă un prieten printre fantome, dacă s-ar ivi ocazia.

Mai las-o moale cu fantomele este romanul ei de debut.

Mai multe detalii pe: www.megancrewe.com

„O poveste supranaturală, cu o intrigă de genul celei din Mean Girls (Fete rele), cu o acţiune alertă… Întâmplările misterioase şi prietenia dintre Cass şi vicepreşedintele consiliului de elevi îi vor fascina de la primele pagini chiar şi pe cititorii cei mai exigenţi.”—School Library Journal

„O poveste dinamică, ce te captivează într-un mod cât se poate de original.” — BCCB

„Debutul lui Megan Crewe îi va face pe cititori să se întrebe ce surprize le mai rezervă această autoare.” — Kirkus Reviews

Bucuresti, 31.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *