free download 78 travel guides written by experts

Acum la Editura Leda – „Legile atractiei”, cartea a doua din seria „Chimie perfecta”

de Simone Elkeles

Legile atracţiei
Volumul 2 din seria Chimie perfectă
de SIMONE ELKELES

Traducere din limba engleză de: Carmen Ion
Nr. pagini: 384
Format: 13 x 20 cm,
Copertă cartonată
Colecția: Fantasy

Preț: 39,90 lei

BESTSELLER NEW YORK TIMES
BESTSELLER USA TODAY
BESTSELLER PUBLISHERS WEEKLY

Când Carlos Fuentes se mută în oraş, atmosfera se încinge…

Carlos se consideră trădat atunci când Alex, fratele mai mare pe care îl idolatrizează, hotărăşte să părăsească banda Latino Blood pentru a-şi face un viitor alături de iubita lui gringa, Brittany. Mai mult decât atât, Alex îl obligă pe Carlos să se întoarcă din Mexic şi să se facă băiat cuminte. Însă Carlos vrea să trăiască în continuare periculos. Dar legăturile cu banda lui din Mexic nu sunt uşor de rupt, chiar dacă acum locuieşte în Colorado, la unul dintre profesorii de colegiu ai lui Alex.

Carlos nu se simte deloc în largul lui în suburbii. Şi e cu atât mai tulburat de sentimentele pe care începe să le nutrească faţă de Kiara, fiica profesorului, care nu seamănă deloc cu acele chicas mexicane exotice de care este atras de obicei. Curând, Carlos şi Kiara descoperă că, în relaţiile sentimentale, legile atracţiei înfrâng diferenţele sociale şi înlătură toate pericolele care conspiră să-i ţină la distanţă.

"Amuzantă, încântătoare şi plină de sensibilitate." – Lauren’s Crammed Bookshelf

Din aceeaşi serie a mai apărut:

Chimie perfecta
Volumul I

Traducere de Carmen Ion
Format: 13x20cm
Nr. pag: 416
Copertă cartonată
Preț: 39,90 lei

Simone Elkeles s-a născut și a crescut în zona oraşului Chicago. A scris mai multe romane de succes (Leaving Paradise, How to Ruin a Summer Vacation, How to Ruin My Teenage Life etc.) şi a fost desemnată autoarea anului 2008 din statul Illinois de către Asociaţia Profesorilor de Limba Engleză din Illinois. În 2010, volumul Chimie perfectă (care deschide seria cu acelaşi nume) i-a adus premiul RITA pentru „Cel mai bun roman de dragoste pentru tineri”. Scrierile sale au fi gurat constant în topurile celor mai vândute cărţi realizate de publicaţiile USA Today şi New York Times.
Simone locuiește, împreună cu familia, în statul Illinois.

Pentru mai multe informaţii despre autoare şi cărţile ei, accesaţi: //www.perfectchemistrythebook.com/ şi www.simoneelkeles.net.

Bucuresti, 15.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *