free download 78 travel guides written by experts

Acum la CORINT JUNIOR „URME ÎN TIMP“ de Petru Popescu

Citiţi primul roman din seria Urme în timp, ţineţi-i pumnii lui Jack şi stăpâniţi-vă pulsul care o va lua la goană, amintindu-vă ce înseamnă adevăratele emoţii

Publicat pentru prima oară de HarperCollins, Urme în timp e un minunat roman de aventuri, scris pentru tinerii cititori de pretutindeni.

Totul se petrece în jungla şi savana tanzaniană, în centrul continentului negru.

Jack Conran, un băiat de doar treisprezece ani, îşi vizitează tatăl, om de ştiinţă, în rezervaţia Ruaha. Însă expediţia în care pornesc, una banală, pentru a marca şi studia leii, se transformă pe neaşteptate într-o luptă pentru supravieţuire.

Jack, singurul scăpat în urma prăbuşirii avionului, se trezeşte rănit, înfometat şi speriat de moarte în mijlocul sălbăticiei. Deodată, jungla nu mai pare deloc prietenoasă, iar leii pe care-i urmărise din carlingă devin o ameninţare mai reală decât şi-ar fi imaginat.

Va reuşi Jack să scape de colţii şi ghearele fiarelor savanei? Va reuşi să străbată zecile de kilometri care îl despart de unica şansă de salvare? Va şti să se adapteze lumii pe care o văzuse, până atunci, doar la televizor?

Dar un prieten neaşteptat îi este alături…

Traducere de Cristina Jinga
Preţ: 39,90 lei
Format: 14×18 cm; 240 pagini; cartonată cu supracopertă
8-12 ani

PETRU POPESCU este un romancier, scenarist şi realizator de filme american de origine română. A emigrat in Statele Unite ale Americii în 1974, unde s-a impus drept romancier şi autor de scenarii ale unor filme de la Hollywood.

În prezent locuieşte în California, împreună cu familia.

Este autorul romanelor Întoarcerea, Oaza, Revelaţie pe Amazon şi al bestsellerului În coasta lui Adam (Almost Adam) vândut în America în peste 1 milion de exemplare.

Bucuresti, 28.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *