free download 78 travel guides written by experts

Actorul Marius Manole citeste din noul roman al lui Dan Lungu, „Cum sa uiti o femeie”, la Cartur

Editura Polirom vă invită vineri, 3 aprilie, ora 17.00, la lansarea celui mai recent roman al scriitorului Dan Lungu, Cum să uiţi o femeie.

Evenimentul va avea loc la Librăria Cărtureşti Verona (la subsol). Prezintă, alături de autor, Carmen Muşat, Marius Chivu şi Daniel Cristea-Enache. Actorul Marius Manole va citi un fragment din carte.

„Dan Lungu trebuie citit de urgenţă.” (Lire)

„Dan Lungu şi-a facut intrarea în literatura internaţională cu o proză copios-satirică de cea mai bună calitate.” (Wiener Zeitung)

„În România se petrec schimbări îmbucurătoare şi din punct de vedere literar. Haosul productiv al ţării combinat cu rămaşiţele birocraţiei comuniste produc condiţii pentru o literatura cu tente suprarealiste, dar şi pentru miniaturi subtile, pline de un umor adesea disperat. Proza lui Dan Lungu trebuie citită cu mare atenţie, căci se încadrează în domeniul marii literaturi.” (Die Furche)

„Aparţinînd aşa-numitei «generaţii a decreţeilor», Dan Lungu e un prozator calm, profesionist şi matur, fără excesele şi teribilismele unora din colegii săi mai tineri.”(Paul Cernat)

„Avem, în persoana lui Dan Lungu, un scriitor captivant şi puternic. Lucrul e incontestabil.” (Cosmin Ciotloş)

Dan Lungu este unul dintre cei mai apreciaţi şi mai traduşi scriitori români din tînăra generaţie. Mai multe despre autor pe www.danlungu.eu

Bucuresti, 02.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *