free download 78 travel guides written by experts

Actori, oameni de cultura, publicitari si prezentatori tv in juriul

„Poveştilor de la bunica”

Cornel Todea, directorul Teatrului Ion Creangă, Lucian Mândruţă, prezentator tv Antena 1, criticul literar Marius Chivu, coordonatorul lucrării „Cartea cu bunici”, actriţele Anca Sigartău şi Ilinca Goia fac parte din juriul care va decide finaliştii campaniei „Poveşti de la bunica”, iniţiate de Cargill pentru brandul Untdelemn de la Bunica. Preşedintele juriului va fi, conform regulamentului concursului, un reprezentant al agenţiei de publicitate Headvertising, în persoana copywriterului Rafaela Beldie. Cei 6 membri ai juriului secundar vor analiza şi alege, pe baza unor criterii stricte, poveştile finaliste dintr-o listă de 100 de texte selectate anterior de un juriu primar. Din juriul primar fac parte foste cadre didactice, studenţi în ani terminali la UNATC, Litere sau Jurnalism/Comunicare care au absolvit licee pedagogice sau au studii umaniste. Cei 42 de finalişti şi marele câştigător, a cărui poveste va fi transpusă într-un spot tv urmând a fi difuzat în 2008, vor fi anunţaţi la jumătatea lunii ianuarie şi vor beneficia de câte un sejur într-o tabără la munte. Câştigătorul premiului I va mai primi şi un PC de ultimă generaţie.

Concursul, care se va încheia la data de 30 decembrie 2007, beneficiază de premii totale în valoare de 8.300 de euro, iar campania integrată „Poveşti de la bunica”, incluzând componente de PR, BTL, ATL şi media, are un buget total de aproximativ 500.000 de euro.

De asemenea, învăţătorii sau profesorii de română pot câştiga un premiu de 300 de euro (în materiale didatice) dacă elevii lor se vor dovedi a fi cei mai activi în cadrul concursului de creativitate „Poveşti de la bunica”.

Până la data de 8 decembrie 2007, situaţia scrisorilor primite în cadrul concursului era următoarea: Braşov – 18,2% din totalul scrisorilor, Bucureşti şi Prahova – câte 10,9%, Constanţa – 9,9%, Timiş şi Vaslui – câte 7,8%.
   
o    „Poveşti care te ung pe suflet” (Antena 1), ultimele cinci ediţii

Un element inedit în cadrul campaniei este seria de emisiuni tv de 5 minute „Poveşti care te ung pe suflet”, difuzată pe Antena 1, de luni până vineri, de la 16.50 şi în reluare pe Euforia TV, de la 22.55. Practic, prin intermediul celor 50 de scurte povestiri culese de micuţa Anne Marie Călinescu (5 ani) de la vedetele noastre, copiii sunt stimulaţi să îşi amintească şi să scrie propriile istorisiri despre bunicuţele lor.

Din 10 decembrie, se vor difuza ultimele 5 ediţii ale emisiunii, pe Antena 1. Personalităţile invitate în aceste ediţii sunt: actorul Andrei Duban, femeia de afaceri Oana Turcu, jurnalistul Cristi Brancu, interpreta de muzică uşoară Silvia Dumitrescu şi colegul său de breaslă Tavi Colen. Emisiunea se va difuza, în reluare, până spre finalul anului, pe Euforia TV, unde vor putea fi urmărite ultimele 15 ediţii ale seriei.

Bucuresti, 9.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *