Kinodiseea

Activul functional al Toptherm Ghimbav este scos la vanzare

Activul funcţional Platforma Industrială Toptherm Ghimbav, aparţinând SC Toptherm S.A. Ghimbav aflată în proces de lichidare voluntară, va fi scos la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în data de 25 octombrie, ora 13, la sediul societăţii. Lichidatorul Maestro S.P.R.L. va vinde activul format din: teren, mijloace fixe, construcţii, active necorporale, stocuri, obiecte de inventar şi creanţe. Valoarea totală a bunurilor ce intră în componenţa activului se ridică la 10.137.483 lei. În plus, cu această ocazie, lichidatorul va scoate la vânzare şi alte bunuri independente ale societăţii, în valoare de 9060 lei.

Caietul de sarcini pentru fiecare activ funcţional şi bunurile independente poate fi cumpărat de la sediul societăţii începând cu 18 octombrie. Participanţii la licitaţie trebuie sa facă dovada depunerii unei scrisori de intenţie, a achitării caietului de sarcini şi a garanţiei de participare, precum şi dovada depunerii actelor şi documentelor ce atestă îndeplinirea condiţiilor prevăzute în art. 35 din HG nr. 577/2002.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să consultaţi anunţul publicat de lichidator şi pe site-ul AVAS la adresa www.avas.gov.ro.

Bucuresti, 23.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *