free download 78 travel guides written by experts

Activitatea Sonae Sierra in domeniul protectiei mediului

§    10 ani de expertiză de la lansarea politicii de mediu
§    Lider al industriei şi lider în protecţia mediului

Pe data de 23 Aprilie Sonae Sierra a participat la conferinţa “Build Green CEE: Energy Efficient and Ecological Design for the Region”, care a avut loc la hotelul Sofitel din Bucureşti. Având o experienţă de 10 ani în management şi dezvoltare eco-eficientă, de la adoptarea politicii de mediu în 1998, Sonae Sierra a fost prima companie care a introdus conceptul de “centre comerciale ecologice” în domeniu şi prima companie al cărei sistem de management al mediului a fost certificat cu standardul internaţional ISO 14001.

La această conferinţă, Sonae Sierra şi-a exprimat convingerea fermă că un sistem inovativ şi responsabil de management al mediului poate creşte semnificativ  valoarea produselor şi serviciilor companiei, poate minimiza impactul activităţilor noastre şi poate crea o companie durabilă.

Având această strategie, Sonae Sierra urmăreşte să protejeze mediul înconjurător atât pentru generaţiile prezente, cât şi pentru cele viitoare, orientându-şi politica de mediu  către patru zone de impact: schimbarea climei, calitatea apei, utilizarea deşeurilor şi a terenurilor.

Bucuresti, 25.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *