free download 78 travel guides written by experts

Action Global Communications a castigat doua premii EMEA SABRE

Holmes Report a distins Action Global Communications cu două premii cheie la ediția din acest an a galei Premiilor EMEA SABRE, desfășurate săptămâna trecută, la Barcelona.

Fondatorul agenției, Tony Christodoulou, a primit premiul SABRE pentru „Outstanding Individual Achievement”, în onoarea vieții sale dedicate sectorului de relații publice și abordării inovatoare asupra acestei profesii.

„Doresc să împart acest premiu cu soția și copiii mei, precum și cu familia mea extinsă, echipa mea de peste 300 de angajați și afiliați din Africa de Nord, Europa de Est și Orientul Mijlociu”, a declarat Tony Christodoulou.

„În cei peste 40 de ani de când am fondat Action Global Communications, am considerat mereu interesele clienților, care ne-au încredințat reputația brand-urilor lor, ca fiind prioritare. Deși industria noastră este într-o perpetuă schimbare, unele lucruri rămân la fel. Sunt mândru că această tradiție este un principiu călăuzitor în ceea ce facem astăzi.”

Echipa Action Global Communications primește
premiul pentru Agenția Mediteraneeană a Anului
de la domnul Paul Holmes

Fondatorul Action Global Communications,
Tony Christodoulou, primește premiul SABRE
pentru „Outstanding Individual Achievement”

Action Global Communications a fost desemnată Agenția Mediteraneeană a Anului la gala EMEA SABRE, fiind recunoscută pentru conducerea puternică la nivel local și determinarea de a pătrunde pe piețele emergente.

„Suntem încântați de acest premiu, mai ales că regiunea mediteraneeană este casa noastră și baza de la care ne-am dezvoltat în rețeaua internațională de astăzi”, a declarat Chris Christodoulou, unul dintre directorii companiei.

Holmes Report este prima sursă de știri și informații pentru profesioniștii din sectorul de relații publice. La începutul anului, publicația a realizat profilul lui Tony Christodoulou, oferind o imagine din culisele vieții acestui om remarcabil. Articolul respectiv poate fi accesat aici: //www.holmesreport.com/people-info/13120/Empire-Of-The-Sun.aspx.

Bucuresti, 07.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *