Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Actelier, singurul curs de actorie pentru oameni de afaceri, incepe in decembrie

ActelierActelier, unicul studio de tehnici de actorie pentru mediul business, va demara, pe 3 decembrie, o nouă sesiune de cursuri. Înscrierile se pot face până luni, 30 noiembrie, iar studenţii sau cei care mai aduc un prieten la curs primesc un discount de 10%

Actelier este singurul curs din România care preia exerciții din pregătirea unui actor profesionist pentru a facilita adaptarea mai rapidă la provocările comunicării din mediul business. Workshop-ul a fost conceput ca un antrenament de 12 şedinţe, în urma căruia cursanţii vor dobândi abilităţi de comunicare, persuasiune şi negociere, îşi vor spori imaginaţia, creativitatea şi încrederea în sine şi vor învăţa cum să acţioneze sub presiune, în situaţii de criză.

”De-a lungul timpului, frica de a vorbi în public a ocupat întotdeauna un loc fruntaş în topul celor mai mari spaime ale oamenilor. Cu toţii ne luptăm cu emoţiile, cu tracul sau cu teama de a spune ceva greşit, însă nu mereu găsim puterea şi motivaţia de a le învinge. Actelier a fost creat tocmai pentru a veni în sprijinul celor care se confruntă cu aceste temeri, ajutându-i să aibă o prestanţă impecabilă în public sau la întâlniri importante”, subliniază Eduard Haris, fondatorul Actelier. Eduard Haris este licențiat în actorie la U.N.A.T.C. şi are un masterat în producţia de film, în cadrul aceleiași universități. Ca actor, a dat viaţă mai multor personaje la Teatrul Naţional Bucureşti, Teatrul Metropolis sau Teatrul Podul. Ca antreprenor, a fondat atât Actelier, în 2014, cât şi compania de producţie audio-video 111 Film, el însuşi folosindu-şi abilităţile de actor în mediul business în care activează.

Trainerii celor 12 şedinţe Actelier sunt Mihai Munteniţă şi Camelia Pintilie, ambii actori cu o experienţă valoroasă în film şi teatru. De la prezenţa fizică la mecanisme de memorat sau tehnici de argumentare, cei doi traineri vor ajuta cursanţii să îşi descopere şi dezvolte noi abilităţi de business.

Bucuresti, 23.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *