free download 78 travel guides written by experts

Acrobatul Costin Pity, primul finalist „iUmor”, decis de către telespectatori

Publicul a decis primul finalist „iUmor”, emisiune difuzată în fiecare duminică, de la 20:00, la Antena 1

Momente dintre cele mai amuzante, hohote de râs şi multă voie bună au fost ingredientele unei seri încărcate de umor, în cadrul primei ediţii a emisiunii „iUmor”, de la Antena 1.

Aşa cum era de aşteptat, personalitatea explozivă a lui Mihai Bendeac, umorul sec şi sarcastic al lui Cheloo şi pofta de viaţă şi de râs a Deliei au stârnit tot felul de reacţii, iar de aici şi până la controverse a mai fost doar un pas. De la hohote de râs, la încrâncenare sau chiar nervi, de la părăsirea mesei juriului până la ameninţări de-a dreptul, de toate au trăit cei trei juraţi în compania concurenţilor ce au venit să îşi testeze umorul în prima ediţie a emisiunii de la Antena 1.

„iUmor” propune un sistem de vot cu totul diferit faţă de tot ce s-a văzut până acum în materie de jurazare, astfel că acei concurenţi care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, au ocazia să fie votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor”, va ajunge direct în marea finală a emisiunii „iUmor”.

Astfel, în urma voturilor, telespectatorii au decis că primul finalist al emisiunii este acrobatul Costin Pity, ce a reuşit să ridice în picioare întreaga sală încă de la primele sale momente pe scena „iUmor”. Un om de o modestie rar întâlnită, Costin i-a şi amuzat pe juraţi: „Mi-am dorit dintotdeauna să fiu acrobat, pentru că mi-a plăcut circul de mic. Am făcut sport înainte, sărituri în bazin. Bineînţeles, dacă eram cuminţi ne puneau şi apă”, a spus râzând concurentul, continuând „e nevoie de luni şi ani la rând ca să putem să prezentăm publicului ceea ce doreşte să vadă”.


„E unul dintre concurenţii care pot să ajungă sus, foarte sus. Pentru că ştie cum şi pentru că are cu ce!”, a fost mesajul prin care voice-over emisiunii l-a introdus pe scenă pe Costin. Pe juraţi, i-a lăsat, la propriu, fără cuvinte. „Nu mi-am imaginat vreodată că pot să văd aşa ceva. Il iubesc! Şi nu sunt uşor de impresionat, dar a fost un moment wow!”, a declarat Delia. Costin Pity a adus pe scena „iUmor” un moment extraordinar de acrobaţie, reinterpretată cu mult umor, aşa cum spune şi numele emisiunii. A făcut de toate, de la sărituri, la echilibristică, de la dans la numere aeriene şi o mulţime de surprize ce au demonstrat, o dată în plus, că circul reprezintă arta ce va dăinui indiferent de vârsta pe care o avem.

„Nici nu mai contează de unde vii, ce ai făcut… contează doar rezultatul!”, i-a spus Cheloo, pentru ca mai apoi, la interviu, să completeze „nu a încercat nicio secundă să pară important. Şi ceea ce face e şocant! Foarte bună abordarea!”. Pe Mihai Bendeac, momentul concurentului l-a purtat în copilărie: „E inimaginabil de multă muncă în spatele acestui show. Nu ştiu dacă vă amintiţi secvenţa din filmul „Fram, ursul polar”, în care îşi bătea copilul cu biciul ca să ajungă la nişte performanţe. Aici nu ştiu dacă l-a biciuit cineva, dar sigur s-a biciut singur!”, consideră juratul. Costin a primit trei like-uri din partea juraţilor.

În marea finală, ca o noutate absolută, juraţii se vor transforma în concurenţi. Mai exact, finaliştii vor avea obligaţia să aleagă unul dintre juraţi, alături de care să îşi construiască momentul, fiecare dintre juraţi neavând dreptul să voteze concurentul alături de care participă. Câştigătorul emisiunii va fi desemnat tot prin vot de către telespectatori, de data aceasta prin sms, cu menţiunea că pentru a se califica la votul publicului, finaliştii vor trebui să obţină trei de „DA” din partea juraţilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *