free download 78 travel guides written by experts

Acrobatii ce iti taie respiratia intr-un show unic!!!!

„Mother Africa – Circus of Joy”

27 februarie 2011, 19.00, Sala Palatului

"Circul „Mother Africa” este o adevarata sărbătoare a cântecului şi a dansului" (The Gold Coast Bulletin, Australia)

„Ambasadorii noii Africi! Un amestec perfect de muzica, dans si acrobatii de inalta clasa – întotdeauna livrate cu un zâmbet! " (El Pais, Spain)

Acrobaţii ce iţi taie respiraţia, costume colorate si dansuri extraordinare au făcut ca spectacolul „Mother Africa” să constituie o experienta cu adevarat memorabila pentru audienta si sa atraga comentarii pozitive din partea presei din intreaga lume.

Facand parte dintr-un amplu turneu mondial, show-ul inedit oferit de aceasta trupa exceptionala se va desfasura la Sala Palatului din Bucuresti pe 27 februarie intr-o “lume” fluorescenta generand o seară exceptionala a traditiei africane, in care divertismentul de înaltă clasă isi va spune cuvantul.

50 de artişti din diferite ţări ale continentului african – Tanzania, Etiopia, Kenya, Sudan,. Egipt şi Africa de Sud vor prezenta acrobaţii periculos de incitante, muzica si miscari tipic africane, precum şi momente inedite de contorsionism si jonglerii, catalogate drept adevarate recorduri la nivel mondial datorita dificultatii ridicate.

Nu ratati spectacolul sfarsitului de februarie pentru care biletele s-au pus in vanzare in reteaua Vreau Bilet – et. 2 – Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City si Real Hypermarket Vitan, la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro. Pretul acestora variaza intre 60 si 170 de Lei, in functie de categoria de loc.

Bucuresti, 14.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *