free download 78 travel guides written by experts

Acrobatie aeriana la “Aeropower Indoor Challenge 2009”

La ce ne gandim cand auzim formularea "acrobatie aeriana"? La un looping, un tonou… Ranversare, vrie – stai ca devine interesant… Decolarea si aterizarea sunt deja banale.

Da, dar nu si in sala. In sala lucrurile se schimba radical. Si, desi nu va putem oferi posibilitatea de a incerca aceste senzatii cu propriile maini, ne face placere sa va invitam la a treia editie a concursului de acrobatie aeriana de aeromodele cu radiocomanda "Aeropower Indoor Challenge", cea din 2009. Ca urmare a evolutiilor din anii precedenti (2007 si 2008), in acest an organizatorii – clubul bucurestean de aeromodelism Aeropower – au stabilit un program deosebit de spectaculos pentru concurentii din categoria Master. Desigur, cei mai putini obisnuiti cu zborul in sala vor beneficia de cerinte mai lejere dar nu mai putin antrenante in cadrul categoriei Sport, astfel incat publicul care va ocupa tribunele salii de handbal a complexului sportiv "Concordia" din com. Chiajna sa fie delectati cu un spectacol cat mai complet, in ciuda biletului gratuit de intrare. Iar in final totul va culmina cu cateva evolutii de freestyle, in care singurele limite vor fi date de indemanarea pilotului – si, desigur, de peretii salii.

Ca urmare, in zilele de sambata 14 si duminica 15 februarie 2009, ne face placere sa va invitam sa asistati la "antrenamentele oficiale", respectiv concursul propriu-zis de acrobatie aeriana in sala care se va desfasura in incinta salii de sport a complexului "Concordia" din com. Chiajna, cu sprijinul Primariei Chiajna, Directiei pt Sport a judetului Ilfov si al Federatiei Romane de Modelism. Ne-ar face placere sa va avem alaturi la un eveniment "aerian" la care  principiile de baza sunt fair play-ul, frumusetea si spectacolul. Intrarea spectatorilor este libera in ambele zile.

Contact:
Dragos Marinescu
Director executiv Aeropower
0727 777 422
www.aeropower.ro
office@aeropower.ro

Bucuresti, 06.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *