Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Acosmetice lanseaza

cel mai complet site de cosmetice din Romania

Peste 2000 de produse cosmetice pentru a deveni cel mai complet magazin online de cosmetice din Romania

Acosmetice.ro reprezentant al celor mai importante marci de cosmetice din Romania lanseaza astazi un magazin on-line care cuprinde intreaga gama de peste 1500 de produse cosmetice ce pot fi cumparate de catre oricine doreste sa faca un mic cadou prietenei sau prietenului, oricine doreste sa se rasfete cu produsele favorite si oricine doreste sa incerce ceva nou.

Cu un design placut, o interfata usor de folosit acosmetice.ro doreste sa devine cel mai important provider de cosmetice on-line dorind prin acest proiect sa impulsioneze segmentul de consumatori de produse cosmetice sa cumpere si sa aiba incredere in magazinele on-line. Noutatea cu care venim este faptul ca potentialul client nu va pierde timp pretios notandu-si pe hartie produsele ca mai apoi sa trimita mail. Printr-un simplu click produsul dorit este adaugat in cos si comanda este trimisa reprezentantilor nostri pentru a fi procesata si onorata.

“Este mult mai usor pentru oricine sa navigheze in acest magazin, sa vada catalogul on-line, sa citeasca in detaliu descrierile pentru fiecare produs, avand in fata o ceasca de cafea, decat sa piarda timp pretios si energie cautand astfel de produse in magazine sau la reprezentanti ai marilor firme de cosmetice.” declara unul din managerii de proiect ai acosmetice.ro.

Avand peste 1500 de produse din toate gamele de cosmetice, acosmetice.ro devine unul dintre cele mai complete magazine on-line de cosmetice din Romania.

“Avem produse potrivite pentru toata lumea ! De la creme pentru cosuri la tratamente de lux pentru prevenirea imbatranirii tenului, de la ape de toaleta la parfumuri sofisticate si personalizate, de la specialitati pentru baie la creme si lotiuni de corp, plus bijuterii si produse de wellnes. Intr-un cuvant: de toate pentru toti. Trebuie numai sa cauti si vei gasi ce ti se potriveste!“ declara managerul de brand acosmetice.ro.

Cautand sa atragem clientii on-line am creeat promotii la foarte multe produse, am creeat tombole si cadouri surpriza pentru clientii care au ales sa cumpere on-line. Am considerat ca cel mai important lucru este ca un client sa stie tot despre produsul care urmeaza sa-l cumpere si din aceasta cauza am adaugat produse cu descrieri complete surclasand astfel la capitolul complexitate si detaliere site-uri de cosmetice ce existau in prezent pe web-ul romanesc.

Pe langa suportul oferit online clientii nostri ne pot contacta fie telefonic fie prin e-mail pentru a le explica detalii si modul de utilizare al produselor, oferind astfel servicii de specialitate si consiliere de calitate, lucruri pe care un magazin generalist nu le poate oferi.
“In elaborarea conceptului si modului de navigare am colaborat cu agentia devStudio, una dintre cele mai importante agentii de web development si creatie publicitara din Transilvania, avand clienti companii nationale si multinationale, colaborare care a avut rezultate excelente” declara managerul de brand acosmetice.ro.

Bucuresti, 28.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *