Shadow

Achiziție publică Quarks Interactive SRL

Quarks Interactive este un startup care a dezvoltat Quantum Odyssey, primul joc prin care poți învăța conceptele computerelor cuantice, fara cunostinte prealabile de matematica sau codare.

Suntem încântați să anunțăm că software-ul nostru, Quantum Oyssey, a primit o finantare importanta de la Romania Innovation EEA grants (ROM-EEA 1153) – Nr. 2022/347127 pentru implementarea proiectului ”Complete realization and distribution of Quantum Odyssey,, și ne pregătim pentru lansarea sa. În acest moment, căutăm un contractor pentru serviciul de dezvoltare software și am postat un anunț oficial pe site-ul Anunțuri [proceduri de achiziție, beneficiari privați]: Complete realization and distribution of Quantum Odyssey (fonduri-ue.ro) Cei interesați sunt invitați să se înscrie până pe data de 14 aprilie.

Quarks Interactive SRL

Bugetul alocat pentru serviciul de dezvoltare software este de 403,495 RON cu TVA. Dacă sunteți un dezvoltator software cu experiență in software-uri educationale sau quantum și sunteți interesat să faceți parte din acest proiect, vă rugăm să accesați anunțul nostru oficial, pentru mai multe detalii despre cerințe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *