Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Acer participă în calitate de expozant la

Acer anunță participarea, în calitate de expozant, la Bucharest Technology Week unde sunt anunțate noi tehnologii ce pot fi testate în weekendul din 26-28 mai, în expoziția din Piața George Enescu, București.

Acer vine la Bucharest Technology Week cu extreme ale tehnologiei de vârf: Swift 7 – cel mai subțire notebook din lume, la mult așteptatul laptop de gaming cu ecran curbat de 21″ – Predator 21X – cel mai puternic laptop de gaming din lume. La standul Acer, vizitatorii vor avea un spațiu destinat doritorilor să descopere și alte produse inovatoare precum gama de notebook-uri convertibile, ultrabook-uri, dispozitive de gaming și multe alte produse capabile să satisfacă nevoile variate ale utilizatorilor.

acer_btw2017
“Bucharest Technology Week este un eveniment important pentru industria tech, aducând laolaltă lideri și pasionați de tehnologie din mediul local și internațional, pentru cel mai mare eveniment al comunității”, declară Constantin Balmuș, Country Manager al Acer în România.

“Acer este o companie fondată în urmă cu 41 de ani și care astăzi se află în topul companiilor IT&C, cu o prezență în peste 160 de țări din întreaga lume. De la tehnologii orientate către cloud computing, la Internet of Things sau gaming și realitate virtuală, Acer își dedică întreaga activitate cercetării și dezvoltării de produse inovatoare și de soluții care dărâmă barierele dintre oameni și tehnologie.”

Dispozitivele Acer lansate în acest an sunt echipate cu cele mai rapide procesoare, Intel din generația a 7-a, plăci grafice avansate, până la NVIDIA GTX 1080, display-uri cu rezoluție înaltă și performanțe audio de top. Dispozitivele pe care  Acer la prezintă la standul din cadrul Bucharest Technology Week 2017 se adresează tuturor tipurilor de utilizatori de dispozitive IT, plecând de la portabilitate, productivitate la birou și în afara acestuia, la flexibilitate deplină în utilizare și până la divertisment, cu opțiuni în zona de gaming și video.

Utilizatorii produselor Acer au un profil extrem de divers, de la oameni de afaceri care își doresc portabilitate on-the-go, la persoane care au nevoie de productivitate la birou, în timpul orelor de program, la tineri începători sau avansați în jocurile online de nouă generație, la familii care își doresc un dispozitiv versatil, pentru utilizare flexibilă și ușoară.

Unde si cand?

Athene Palace Hilton / Piata George Enescu – Bucuresti, 26 – 28 mai 2017

Pentru a putea testa toate tehnologiile prezente la Bucharest Technology Week, vizitatorii trebuie să se înscrie online, pe www.techweek.ro și beneficiază de acces gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *