creative night talks

Acer lanseaza primul monitor 21:9 curbat, cu tehnologie eye-tracking si noua gama de monitoare de gaming Predator

• Acer Predator Z301CT este primul monitor 21:9 curbat din lume, cu functionalitate eye-tracking, pentru imersiune deplina in timpul jocurilor – acest produs a obtinut mult-ravnitul premiu “Best of Innovations” la CES 2017 in categoria periferice, obtinand cel mai bun scor dintre toate produsele participante
• Gamerii isi pot testa limitele prin intermediul unei rate de refresh ultra-rapide de 240Hz disponibila pe modelele din noua serie Predator XB2 – Acer Predator XB252Q si Predator XB272
• Toate cele trei noi monitoare se bucura de tehnologie NVIDIA® G-Sync™ si redau perfect imaginile in miscare si tranzitiile rapide, pentru jocuri incredibil de realiste

Acer, unul din liderii globali si inovatori in industria monitoarelor de gaming, anunta astazi lansarea produsului ce a obtinut la CES 2017 “Premiul pentru Inovatie”, si anume modelul Predator Z301CT cu diagonala de 30″, primul monitor in format 21:9 cu functionalitate eye-tracking Tobii. Compania a dezvaluit si doua modele din seria Predator XB2, monitoare cu ecran plat de 24.5″ si respectiv 27″, ce ofera o rata de refresh de 240Hz. Toate cele trei noi modele se caracterizeaza printr-un design de invidiat, cu rama subtire, de culoare neagra, unghiuri ascutite, accente indraznete de culoare rosie si tehnologie NVIDIA® G-SYNC™, pentru o experienta de joc ultra-fluida.

Acer Predator Z301CT – Primul monitor curbat cu functionalitate Eye-Tracking


Noul monitor Acer Predator Z301CT cu diagonala de 30″ atinge cel mai inalt nivel al imersiunii in jocuri, lucru evidentiat si de castigarea premiului “Best of Innovations” la CES 2017, in categoria perifericelor. Tehnologia eye-tracking Tobii integrata a monitorului se adauga arsenalului de unelte de control ale jucatorilor, ajutandu-i sa identifice inamicii, sa tinteasca intuitiv si sa exploreze liber. Gandita pentru a completa si nu pentru a inlocui modalitatile de control traditionale (mouse, tastatura, gamepad, etc.), tehnologia eye-tracking Tobii se foloseste de miscarea ochilor jucatorilor pentru a oferi o noua modalitate de control. Imperecherea functionalitatii eye-tracking cu mouse-ul si tastatura sau cu un gamepad ofera jucatorilor o experienta mai bogata si mai captivanta, prin posibilitatea de a utiliza miscarea ochilor pentru a cauta, de exemplu, un adapost sau a tinti catre un obiect. Unghiurile camerei se modifica automat atunci cand ochii jucatorului privesc catre marginea ecranului, iar personajele si mediul inconjurator din jocuri vor reactiona ca atunci cand acesta ar privi in jurul sau. Functionalitatea eye-tracking Tobii poate fi utilizata in peste 45 de titluri, cum ar fi Elite Dangerous, Deus Ex: Mankind Divided si WATCH_DOGS 2™. Sunetele si grafica jocurilor vor fi adaptate dinamic in functie de directia in care jucatorul priveste. In plus, ecranul curbat ultra-wide Full HD (2560 X 1080) si 1800R face ca experienta de gaming sa fie mai atractiva si mai realista.

Alte caracteristici esentiale sunt rata ridicata de refresh de 200Hz si un timp rapid de raspuns de 4 ms. Unghiurile largi de 178 grade si o rama extrem de ingusta ofera o suprafata maxima de vizualizare.

Pentru confort optim, ecranul poate fi inclinat si pivotat de la -5° la 25° si poate fi ajustat pe inaltime pana la 120mm. Doua difuzoare de 3W cu DTS™ Sound ofera calitate audio ce imbunatateste experienta de utilizare.

Noua serie Predator XB2 – Rata de refresh ultra-rapida de 240Hz


Seria Predator XB2 a fost creata de la zero pentru utilizare la intensitate maxima, de nivel competitional. Cu tehnologie¹ NVIDIA® ULMB™, un timp rapid de raspuns de 1ms si o rata de refresh ridicata de 240Hz, modelele Predator XB252Q de 24.5″ si Predator XB272 de 27″ ofera o experinta de joc incredibil de realista, prin redare fluida a miscarilor rapide, a detaliilor bine-definite si a tranzitiilor video majore.

Calitatea superba a imaginii este posibila datorita rezolutiei Full HD 1080p si a unei rate de contrast 1,000:1. Design-ul ZeroFrame este ideal pentru utilizarea simultana a mai multor monitoare, iar piciorul ergonomic permite jucatorilor sa isi aleaga pozitia optima prin inclinarea monitorului de la -5 la 20 de grade, pivotare la +45 grade, 90 grade rotire in sensul acelor de ceasornic si ajustare a inaltimii pana la 115 mm. Monitoarele pot fi detasate cu usurinta de stand atunci cand se doreste montarea pe perete cu sistem VESA, pentru maximizarea spatiului de pe birou. Acestea sunt echipate si cu doua difuzoare de 2W.

Toate noile modele Predator

Datorita echiparii cu tehnologia GameView, jucatorii pot comuta rapid intre trei profiluri personalizabile, pentru a schimba setarile in timpul jocului, fara a fi nevoie sa acceseze meniul OSD, un avantaj semnificativ atunci cand fiecare secunda conteaza. Setarile speciale includ ajustarea nivelului culorii negre (dark boost), pentru vizualizarea clara a pericolelor aflate in intuneric, asistenta la tintire pentru acuratete deplina, precum si posibilitatea de a selecta rata de refresh a ecranului.

Conectivitatea este asigurata de o conexiune HDMI, DisplayPort v1.2 si un hub USB 3.0 (1 in partea superioara/4 in partea inferioara).

Preturi si disponibilitate

Predator Z301CT va fi disponibil in EMEA incepand cu luna februarie la preturi de la €899.

Predator XB252Q va fi disponibil in EMEA incepand cu luna februarie la preturi de la €599.

Predator XB272 va fi disponibil in EMEA incepand cu luna februarie la preturi de la €699.

Pentru a afla mai multe despre disponibilitate, specificatiile produselor si preturi pe anumite piete, va rugam sa contactati cea mai apropiata filiala Acer via www.acer.com.

¹ Utilizatorii pot porni functia ULMB din setarile OSD. ULMB nu poate fi activata in acelasi timp cu G-SYNC. Tehnologia ULMB functioneaza doar la rate de refresh de 85Hz, 100Hz, 120Hz, 144Hz si 200Hz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *