Shadow

Acer își extinde portofoliul de gaming premium cu noul Predator Triton 16

Acer a anunțat astăzi noul Predator Triton 16 (PT16-51), cel mai recent dispozitiv din seria sa performantă de gaming. Noul laptop pentru jocuri și muncă este echipat cu cele mai recente procesoare Intel® Core™ din a 13-a generație, grafică NVIDIA GeForce RTX 4070 și cu până la 32 GB de memorie RAM DDR5, alături de o abundență de caracteristici care ar putea entuziasma orice tip de jucător.

Pentru a se asigura că componentele vitale sunt menținute reci pe tot parcursul sesiunilor de joc, soluțiile termice avansate ale laptopului combină două ventilatoare 3D AeroBlade™ 3D din a 5-a generație, optimizare Vortex Flow și soluție termică cu metal lichid pe CPU, toate acestea fiind adăpostite într-un șasiu metalic cu design subțire.

Acer Predator Triton 16 (PT16-51)

Performanță și răcire evolutivă

Cu o grosime de doar 19,9 mm, elegantul și totuși puternicul Predator Triton 16 prezintă o carcasă metalică sofisticată, completată de un finisaj argintiu elegant, oferind gamerilor încrederea și portabilitatea necesare pentru a juca în deplasare. Noul laptop de gaming subțire oferă o putere de calcul masivă, deoarece dispune de procesoare Intel Core i9 de până la a 13-a generație, susținute de o nouă arhitectură de nuclee hibride cu o frecvență turbo maximă de 5,4 GHz. Procesorul lucrează mână în mână cu GPU-ul NVIDIA GeForce RTX 4070, împreună cu NVIDIA DLSS 3 și pachetul său de caracteristici ale tehnologiei Max-Q pentru optimizarea ray-tracing și a performanțelor generale. Jucătorii au parte de un boost de performanță deoarece laptopul poate fi configurat cu până la 32 GB de memorie DDR5 5200 MHz și până la 2 TB PCIe M.2 SSD în configurație RAID 0.

Predator Triton 16, care include o lună de Xbox Game Pass Ultimate, oferă experiențe vizuale captivante pe ecranul IPS WQXGA 2560 x 1600 de 16 inchi (16:10), cu o luminozitate de vârf de 500 nits și o rată de refresh de 240 Hz și rame înguste. Oferă, de asemenea, o gamă de culori DCI-P3 100% și suport pentru NVIDIA Advanced Optimus și NVIDIA G-SYNC pentru a oferi imagini fluide și vibrante, capturând toată intensitatea celor mai solicitante jocuri din punct de vedere vizual.

Pentru a-i ajuta pe jucători să fie pregătiți de luptă, laptopul folosește capacități termice de ultimă generație, evidențiate de un sistem cu două ventilatoare metalice 3D AeroBlade™ de generația a 5-a, proiectate special. Predator Triton 16 împinge limitele și mai departe cu tehnologia Acer Vortex Flow, care constă în conducte de căldură dedicate și orificii de evacuare pentru a menține optima răcirea componentelor interne, în timp ce soluția termică din metal lichid de pe CPU susține o mai bună emisie de căldură pentru a menține laptopul la performanțe maxime.

Conectivitate și control total

Jucătorii dețin controlul total cu ajutorul tastei PredatorSense™ pentru a permite personalizarea perfectă a iluminării RGB pentru fiecare tastă, a interfeței utilizatorului, a sistemelor de control al gestionării și multe altele în aplicația utilitară PredatorSense dedicată. Rulând pe Windows 11, Predator Triton 16 vine cu Intel® Killer™ DoubleShot™ Pro (E2600+Wi-Fi 6E 1675i), alături de un număr generos de porturi funcționale, inclusiv două porturi USB 3.2 Gen 2, HDMI 2.1, un port USB Type-C cu Thunderbolt™ 4 și un cititor de carduri Micro SD™. În cele din urmă, cititorul său de amprentă digitală cu suport pentru Windows Hello oferă un plus de protecție și accesibilitate sporită.

Prețuri și disponibilitate

Predator Triton 16 (PT16-51) va fi disponibil în EMEA din luna septembrie, la prețuri începând cu 2.299 EUR.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea pot varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificațiile și prețurile produselor pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat birou Acer prin intermediul www.acer.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *