Shadow

Acer își extinde portofoliul de dispozitive 4K: două proiectoare pentru Home Cinema și monitoare pentru profesioniștii creativi

În cadrul conferinței de presă ce a avut loc la New York, Acer a anunțat o nouă serie de produse cu display 4K, incluzând noile proiectoare H7850 și V7850, pentru entuziaștii home cinema, precum și noul monitor LED ProDesigner™ PE320QK4K pentru profesioniști creativi. Proiectoarele au rezoluție 4K Ultra High Definition (UHD), compatibilitate HDR- și Rec. 2020 și tehnologie AcuMotion, pentru a oferi o valoare excepțională și performanțe de top entuziaștilor audio/video tradiționali. Noul monitor ProDesigner PE320QK încorporează tehnologia Acer HDR Xpert™ pentru un contrast excepțional, suportă USB Type-C și are un design atractiv ZeroFrame.

“Cu o creștere a disponibilității conținutului 4K prin creșterea serviciilor de streaming, Acer extinde cu bucurie portofoliul de monitoare atât pentru consumul media, cât și pentru creare de conținut”, a declarat Victor Chien, Președintele Digital Display Business, Acer Inc. “Prin intermediul unei varietăți largi de proiectoare și de monitoare, oferim experiențe vizuale premium care se potrivesc unei game largi de cerințe ale utilizatorilor.”

h7850-01-si-v7850-01
Bucură-te de experiența 4K

Pe măsură ce Acer H7850 și V7850 proiectează imagini clare, pe ecrane de până la 120″, utilizatorii pot experimenta calitatea extraordinară a imaginii pe care rezoluția 4K o oferă. Cu mai mult de 8,3 milioane de pixeli pe ecran, atât modelul H7850, cât și V7850 au tehnologie TI XPR, care asigură vizibilitatea celor mai fine detalii ale imaginii. Cu prevalența serviciilor video online, conținutul premium 4K este mai accesibil ca niciodată. Aceste proiectoare vor permite utilizatorilor să se bucure de experiența de vizionare la rezoluție ultra-înaltă, pe un ecran mare.

Compatibilitate HDR pentru imagini vibrante

Atât Acer H7850 cât și V7850 sunt compatibile HDR (High Dynamic Range), reproducând o gamă dinamică mai mare de luminozitate, cu contrast extins. Proiectoarele se ajustează la scenele mai luminoase, astfel încât și cele mai fine detaliile sunt perfect vizibile, în timp ce în scenele mai întunecate, se păstrează negrul bogat, iar detaliile ascunse în umbre sunt îmbunătățite, pentru o luminanță mai mare. Ambele proiectoare oferă un raport de contrast DynamicBlack™ până la 1.000.000:1, datorită analizei cadru-cu-cadru și a reglării dinamice a puterii lămpii, pentru optimizarea nivelului de negru.

Satisfăcând o gamă mai largă de preferințe ale utilizatorilor, H7850 are un avantaj de luminozitate cu un rating de 3.000 de lumeni. V7850 include o paletă de culoare RGBRGB care ajută la producerea unei game mai largi de culori și acceptă standardul Rec. 709 pentru a reproduce cu fidelitate culorile și tonurile originale, respectând intențiile directorului de film. Ambele modele sunt compatibile cu semnalele Rec. 2020, standardul UHDTV. Modelul H7850 are și un design elegant și modern, care a fost premiat cu Red Dot Award: Product Design 2017.

Ambele proiectoare includ funcția Acer ExtremeECO de economisire a energiei, care poate reduce consumul de energie cu până la 70% și poate prelungi durata de viață a lămpii cu până la 15.000 de ore.

ProDesigner™ PE320QK – Monitor pentru creatorii de conținut


Monitorul Acer ProDesigner PE320QK are o rezoluție 4K de înaltă definiție (3840 x 2160 pixeli) pentru afișarea imaginilor la calitate înaltă, în detalii uimitoare. Fotografii, editorii video și toți cei care lucrează în industria creativă vor aprecia tehnologia HDR Xpert™ a monitorului, care îmbunătățește luminozitatea pentru un contrast viu între lumini și întuneric, acoperind o gamă mai largă, pentru culori cu adevărat vibrante. Design-ul ZeroFrame elimină rama ecranului, pentru o experiență vizuală fluidă, cu un plus de stil oferit prin adăugarea unei note de modernitate la birou. Acesta include un port USB-C reversibil pentru conectarea și încărcarea cu ușurință a dispozitivelor, oferind o putere de până la 85W. Monitorul ProDesigner PE320QK afișează culori precise, cu o valoare Delta E <1 scăzută, care suportă 130% din sRGB și 95% din gama de culori DCI-P3.

Noile produse Acer au fost lansate la evenimentul de presă next@acer ce a avut loc pe 27 aprilie la New York, unde compania a mai anunțat și o varietate de noi dispozitive și soluții pentru gameri, designeri, familii, studenți și profesioniști. Pentru mai multe informații, vizitați www.acer.com/nextatacer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *