Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Acele servicii de montaj parbrize la domiciliu de care aveti nevoie in caz de urgenta

Intretinerea si mentinerea corecta a starii tehnice generale a unui autoturism este esentiala pentru siguranta traficului rutier. Fara nici un fel de urma de indoiala, detinerea unei masini proprietate personala aduce cu sine o mare responsabilitate, ceea ce inseamna ca fiecare proprietar de autoturism, trebuie sa si-l intretina intr-o stare tehnica cel putin decenta.

Indiferent de gravitatea unei probleme, daca aceasta nu se va rezolva in timp util, veti ajunge sa cheltuiti in plus si complet inutil, o mica avere.

In plus, daca autovehiculul nu a fost reparat in mod profesionist atunci cand a fost necesar, va exista mereu pericolul de a va lasa in drum sau chiar de a va crea alte probleme de natura legislativa, deoarece masina dumneavoatra nu se afla in parametri optimi.

sursa foto

Parbrizul este o parte foarte importanta in rigidizarea caroseriei auto

Unul dintre cele mai importante componente auto, este reprezentat de parbriz, datorita faptului ca acesta face parte din integritatea structurala a autoturismului, avand rol de protectie pentru persoanele aflate in interior, calitatea si starea sa, fiind extrem de importanta in cazul unui accident.

Parbrizul nu este doar un simplu geam prin care este asigurata vizibilitatea.

Un parbriz este fabricat astfel incat sa nu se sparga efectiv la cel mai mic impact, acesta fiind laminat din sticla si plastic, astfel ca in caz de impact, sa nu se marunteasca in sute de cioburi peste tot in masina, ci va ramane pe pozitii. Insa, un parbriz care deja este fisurat, in cazul unui impact suplimentar, nu va mai putea asigura aceeasi integritate si rezistenta. Este foarte important sa inlocuiti parbrizul atunci cand este crapat, chiar daca este vorba despre o mica fisura de cativa centimetrii, deoarece aceasta treptat se va extinde din cauza trepitatiilor si a diferentelor de temperatura. In acest fel, va veti putea asigura ca in cazul unui accident puternic, parbrizul va putea asigura toata protectia pentru care a fost proiectat.

Este de mentionat si faptul ca, un parbriz fisurat va va da batai de cap si din alte puncte de vedere. In cazul in care veti fi opriti in trafic de politie pentru un banal control de rutina si se constata faptul ca aveti parbrizul fisurat mai mult decat prevede legea, veti avea toate sansele sa ramaneti fara talon. De asemenea, in cazul in care aveti parbrizul fisurat si trebuie sa ajungeti la ITP, parbrizul va necesita obligatoriu inlocuire inainte, deoarece nu veti trece inspectia.

Un parbriz se poate fisura chiar si din cauza unei mici pietricele sarite de pe drum, astfel ca este bine sa fiti pregatiti si sa cunoasteti cele mai bune si avantajoase servicii de montaj parbrize, pentru a putea rezolva problema rapid si simplu, precum si cu cele mai avantajoase cheltuieli.

O solutie foarte avantajoasa din toate punctele de vedere in ceea ce priveste inlocuirea parbrizelor, este reprezentata de echipa Parbrizeacasa.ro, echipa care are o experienta in acest domeniu, de peste 12 ani, calitatea serviciilor cat si a produselor fiind net superioara iar tarifele sunt printre cele mai avantajoase.
Probabil ca deja v-ati dat seama prin denumirea site-ului, ca este vorba despre servicii prestate la domiciliu, ceea ce inseamna ca nu veti fi nevoiti sa va deplasati cu masina avariata, catre un service autorizat pentru inlocuirea parbrizului. Cu ajutorul celor de la Parbrizeacasa.ro, parbrizul va poate fi inlocuit in propria curte, ori la adresa unde se afla autoturismul.

De ce trebuie sa alegeti serviciile acestora?

Montaj parbriz, lunete sau geamuri auto in numai 30 de minute

Parbrize disponibile pentru o foarte mare varietate de brand-uri auto: Audi, Skoda, Seat, VW, Bmw, Dacia, Opel, Jeep, Jaguar, Fiat, Ford, Mercedes, Renault, Hyundai, Kia, Alfa Romeo, Citroen, Chevrolet, Peugeot, Toyota, Jaguar, Nissan, Daewoo, Suzuki, Alfa, Honda, Rover, Iveco, Man, Daf, Volvo.
Montaj geamuri auto: lipite/cheder, cu sau fara senzori ploaie si lumina, incalzire, camera, headup, antena.

Service mobil montaj parbriz, lunete, chedere auto, geamuri laterale la locatia solicitata de catre client 7 zile / 7 zile pe raza Bucuresti – Ilfov

Sunt utilizate consumabile la montaj / etanseizare de cea mai buna calitate
Parbrizele provin de la producatori de renume in acest domeniu, calitatea lor fiind una superioara: Fuyao, Saint-Gobain Sekurit, Guardian, Pilkington, Benson.

Parbrizeacasa.ro va va ajuta sa scapati de probleme si cheltuieli suplimentare, livrand servicii si produse accesibile, chiar la domiciliul dumneavoastra. In acest fel puteti profita de cele mai avantajoase preturi la aceste parbrize multimarca, fiind posibila schimbarea parbrizului autoturismului, cat si utilajelor agricole sau camioanelor, in cel mai scurt timp cu putinta.

De asemenea, daca timpul nu va permite deplasarea pana intr-un service specializat, Parbrizeacasa.ro va ramane solutia optima, in special datorita faptului ca in numai o jumatate de ora, masina va fi iarasi ca noua.

Este de precizat faptul ca exista cateva reguli pe care trebuie sa le respectati in momentul in care s-a inlocuit parbrizul, astfel incat adezivul respectiv sa se poata usca asa cum trebuie si sa fie complet etans.

Este interzisa spalarea autoturismului timp de 48 de, deoarece jetul puternic de apa, poate afecta integritatea adezivului. In plus, este de preferat sa evitati parcarea masinii in plan inclinat pana ce adezivul se usuca, astfel incat parbrizul sa nu se deplaseze de pe pozitia corecta.

Acestea fiind spuse, sunteti invitati sa accesati site-ul Parbrizeacasa.ro, unde cu siguranta veti gasi exact ceea ce aveti nevoie, pentru a va putea bucura in continuare de masina dumneavoastra si pentru a putea circula in deplina siguranta, precum si legal din punct de vedere legislativ.

Articol de Adrian M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *