free download 78 travel guides written by experts

Accesul si ultimele detalii legate de concertul PLACEBO

Peste 6.000 de spectatori sunt asteptati la concertul pe care trupa PLACEBO il va sustine duminica aceasta in Bucuresti, in cadrul Romexpo – Parcarea C.

Accesul in locatie se va face incepand cu orele 18:00 prin Blvd. Expozitiei, Poarta C. Posesorii biletelor in Zona A (din fata scenei) vor primi la intrare o bratara care le va permite accesul. Pentru a evita aglomeratia, recomandam spectatorilor sa vina la locatie cat mai devreme.

Este strict interzis accesul in incinta locatiei cu camere foto, video si aparate de inregistrare audio, sticle, pahare, recipiente din plastic, mancare, bautura, droguri, arme si obiecte periculoase sau orice alte obiecte ornamentale sau de divertisment (precum ar fi papusi, jucarii din plus sau confectionate manual etc). De asemenea, spectatorii sunt rugati sa nu vina la concert cu obiecte voluminoase sau contondente (rucsaci, casti de motociclist, etc.). In locatia de concert se vor organiza puncte de vanzare pentru comercializarea bauturilor.

La zona de merchandising fanii celor doua trupe, Placebo si Expatriate, vor putea achizitiona produse promotionale originale: tricouri, CD-uri si DVD-uri.

Biletele pentru concertul PLACEBO si EXPATRIATE din 21 iunie 2009 se comercializeaza la preturile de 175 RON (Zona A – in fata scenei) respectiv 100 RON (Zona B). Biletele mai pot fi procurate din reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Librariile Carturesti, iar in ziua evenimentului si de la casa de bilete special amenajata la intrarea in locatie.

Concertul PLACEBO si EXPATRIATE din 21 iunie 2009 este produs de One Event.

Bucuresti, 20.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *