Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Accesoriile necesare in timpul verii pentru un par sanatos

Plajă, apă, raze de soare, briza mării – par a fi coordonatele unui concediu mult așteptat. Pentru ca vacanța ta să fie cu adevărat memorabilă ai grijă de sănătatea ta și a părului tău!

Te poți proteja atât de insolație cât și de efectele pe care soarele le produce la nivelul părului, fiind totodată în pas cu ultimele tendințe. Pălării cowboy, cloche, fedora, eșarfe de mătase sau bumbac viu colorate sunt doar câteva sugestii pentru un look de invidiat și un păr sănătos.

Deși nu acordăm o mare importanță razelor de soare când vine vorba de păr, efectele pe care acesta le poate avea nu sunt deloc de neglijat.

Dr. Constantin Venerus – Popa, medic primar dermatolog Medsana: În urma expunerii îndelungate la soare, părul se decolorează, devine din ce in ce mai uscat și mai fragil, își pierde volumul și strălucirea. Efectele produse de soare asupra părului sunt ireversibile. Razele UV rup lanțurile de proteine și amino-acizi din interiorul firului de păr. Este recomandat să evitați expunerea excesivă la soare, să vă acoperiți capul, să evitați utilizarea produselor care conțin alcool sau peroxid și să vă îngrijiți scalpul cu produse corespunzătoare.

Pentru mai multă senzație de prospețime și răcoare pe timpul verii îți recomandăm CLEAR ICE COOL MENTHOL 2 in 1 – răcorește și împrospătează scalpul și părul datorită extractului de mentol. Mai mult, șampoanele CLEAR conţin complexul Nutrium 10 – o formulă cu nutrienţi benefici care pătrund în profunzime, hrănind şi îngrijind pielea capului şi părul.

Bucură-te de un păr protejat și de senzația de prospețime pe toată durata verii!

Bucuresti, 05.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *