free download 78 travel guides written by experts

Accesorii IT ca in filme

Fie că sunt de acțiune, SF, cu adolescenți sau chiar romantice, filmele sunt o mare parte din inspirația oricui și din momentele noastre de relaxare. Pentru că fiecare dintre noi are un gen de filme preferat, la Flanco vă puteți alege accesoriile IT care să se asorteze și să recreeze atmosfera din film. Bineînțeles, atitudinea contează, așa că nu ezitați să le adaptați spațiului personal.

Tabletă Asus Transformer Prime 32 Gb

Cea mai nouă tabletă Asus aduce aminte de filmul Transformers, însă are caracteristici tehnice care cu siguranță se adresează mai mult decât fanilor filmului.

Este prima tabletă cu un procesor Quad-Core. Transformer Prime răsfoiește paginile web mai ușor și redă clipuri video HD 1080p la viteze uimitoare.

Performanță maximă în jocuri. Texturi realiste, efecte motion blur și tot felul de noi efecte 3D oferă performanțe grafice superbe.

Claritatea imaginilor. Panoul IPS durabil și rezistent la zgârieturi se poate vizualiza la unghiuri de până la 178° și redă o gamă de culori mai clară și mai precisă.

Disponibilă în magazinele Flanco la prețul de 2.799 lei.

Tastatură Razer Tron Gaming

Dacă sunteți un fan al filmului Tron, atunci această tastatură va fi cu siguranță extrem de importantă în afirmarea acestui lucru. Inspirată după filmul cu același nume, tastatura este subțire, cu efecte de sunet și lumină la pornire și închidere, alerte luminoase și taste programabile. În plus, keypad-ul modular este detașabil și poate fi atașat atât în stânga, cât și în dreapta.

Tastele sunt plate, pe modelul chiclet, cu acţionare imediată cu ajutorul tehnologiei Razer Hyperesponse.

Disponibilă în magazinele Flanco la prețul de 599 lei.

Mouse Razer Tron

Ambianța poate fi completată de mouse-ul ambidextru inspirat din Tron, cu 7 butoane, efect de sunet și lumină la pornire și închidere, alerte luminoase, senzor Laser 5600dpi Razer Precision 3.5g și mouse-ul are o rezolutie de 5600 dpi.

Disponibil în magazinele Flanco la prețul de 429 lei.

Radio E-Boda Retro Fashion R200

Fan al filmelor retro? Atunci cu siguranță radioul cu ceas de la E-Boda te va trezi cu ritmuri retro perfect acordate și se va adapta perfect atitudinii tale. În plus, are dispozitiv pentru a fi agățat pe perete alături de tabloul cu Audrey Hepburn.

Disponibil în magazinele Flanco la prețul de 99 lei.

Bucuresti, 19.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *