free download 78 travel guides written by experts

Acces Direct și Xtra Night Show revin la Antena 1 cu noi sezoane

Emisiunile Acces Direct și Xtra Night Show revin luni, 2 septembrie, de la ora 17.00, respectiv 23.00, la Antena 1, cu forțe proaspete și cele mai tari subiecte în exclusivitate.

După o perioadă în care şi-a dedicat timpul creşterii celor trei copiii, Mirela Vaida revine pe micile ecrane, la cârma emisiunii Acces Direct.

“Exact de azi într-o săptămână ne întoarcem! Mă întorc într-o redacţie în plină forfotă, într-o echipă puternică, la un format cu vechime şi subiecte fierbinţi, sociale, mondene, la un format care a ţinut, de-a lungul anilor, milioane de telespectatori în faţa televizorului. Mă întorc la Acces Direct, în direct, în fiecare zi, de la ora 17:00, pentru a discuta, a comenta, a diseca fiecare ştire importantă, fiecare eveniment, fiecafre emoţie în parte! Într-un format nou, fresh, dinamic, într-o haină nouă, cu noi provocări. Abia aştept reîntâlnirea cu telespectatorii fideli ai emisiunii, din 2 septembrie, cu multă energie, dinamică, entuziasma şi mult chef de muncă!”, a declarat Mirela Vaida.

Mirela Vaida
Mirela Vaida

Acces Direct, unul dintre cele mai puternice formate ale după-amiezii, difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:00, revine pe micile ecrane în această toamnă cu un nou sezon, dar si o serie de modificări la nivelul conţinutului. Cele mai importante subiecte ale zilei, poveşti de viaţă unice, dezvăluiri emoţionante ale invitaţilor, dar şi informaţii în premieră, toate vor fi dezbătute în platoul emisiunii, alături de un panel de experţi în domeniu, iar seria surprizelor pe care echipa de producţie le-a pregătit telespectatorilor pentru această toamnă nu se opresc aici.

Tot luni, 2 septembrie, de la ora 23:00, Xtra Night Show revine pe micile ecrane luni, cu subiecte în exclusivitate și invitați interesanți. Și în acest sezon, în fiecare seară de luni până joi, la Antena 1, Dan Capatos, prezentatorul show-ului, îi va avea alături pe actorul Cătălin Bordea și DJ-ul de talie internațională Vika Jigulina.

Dan Capatos
Dan Capatos

Care sunt subiectele primei ediții a noului sezon, telespectatorii Antenei 1 vor vedea luni, 2 septembrie, numai la Xtra Night Show.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *