Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Acces Direct lider de audienta

Telespectatorii au putut urmări în exclusivitate imagini de la nunta Oanei Zăvoranu cu Pepe

Acces Direct a ocupat ieri primul loc în preferinţele telespectatorilor cu vârsta peste 18 ani. Emisiunea moderată de Simona Gherghe a fost lider incontestabil de audienţă, ţinând cei mai mulţi români în faţa televizoarelor cu exclusivităţi şi subiecte interesante. Astăzi, telespectatorii îi vor putea vedea pe Oana Zăvoranu şi Pepe, faţă în faţă, la mai puţin de 24 de ore de la nunta acestuia cu Raluca Patramă, de la ora 17.00, la Acces Direct.

Oferindu-le acces direct la senzaţionalul adevărat, Simona Gherghe a reuşit să rămână pe primul loc în alegerile telespectatorilor. Emisiunea moderată de ea a-a impus ieri lider de audienţă la nivelul targetului 18+urban, fiind urmărită de peste o jumătate de milion de telespectatori. Astfel, Antena 1 a înregistrat ieri, în intervalul 16.58-18-58, un rating mediu de 6.3 procente şi o cotă de piaţă de 20.2%, ocupând astfel primul loc în clasamentul televiziunilor din România.

Printre invitaţii Simonei Gherghe de ieri s-au numărat Oana si Marioara Zăvoranu care au comentat cea mai mediatizată nuntă a momentului, aceea dintre Pepe şi Raluca Pastramă. Oana a adus în exclusivitate imagini de la nunta ei cu Pepe.
Astăzi, povestea dintre Pepe si Oana Zăvoranu continuă. Telespectatorii vor vedea co întâlnire faţă în faţă între cei doi, de la ora 17.00, la Acces Direct.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1
Analiza este facuta pe targeturile urban 18+
Perioada 19 aprilie 2012


Bucuresti, 20.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *