free download 78 travel guides written by experts

„Academia vampirilor” de Richelle Mead

BESTSELLER NEW YORK TIMES

Editura LEDA anunţă lansarea unei noi serii – ACADEMIA VAMPIRILOR – romance paranormal şi urban fantasy pentru adolescenţi şi nu numai. Primul volum din serie va apărea la sfârşitul lunii martie.

DOAR CEA MAI BUNĂ PRIETENĂ TE POATE APĂRA DE DUŞMANII TĂI NEMURITORI…

Academia Sf. Vladimir nu este o şcoală ca oricare alta, ci un loc secret, ascuns în străfundurile pădurilor din Montana, în care moroii (vampiri vii şi muritori) sunt educaţi în tainele magiei, iar tinerii dhampiri (jumătate oameni, jumătate vampiri) sunt antrenaţi să-i apere de atacurile sângeroase ale strigoilor (morţi vii), cei mai înspăimânttori şi mai periculoşi vampiri.

Rose Hathaway, o fată dhampir, se pregăteşte să devină gardă de corp pentru prietena ei cea mai bună, prinţesa moroi Lissa Dragomir. Antrenamentul pentru lupta cu strigoii este unul dur şi epuizant, iar, pe lângă intrigile şi comploturile din Academie, situaţia ei se complică din cauza unei idile tăinuite şi interzise. Având o legătură psihică ieşită din comun, cum nu s-a mai întâlnit de secole, cele două eroine încearcă să facă faţă ameninţărilor…

„Unică şi fascinantă … Cititorii vor sorbi din această serie multă vreme de acum încolo.” — VOYA

„Un roman captivant…” – Booklist

Traducere din limba engleză de CĂTĂLIN PRUTEANU

ISBN: 978-973-102-259-8
ISBN: 978-973-102-260-4
Format: 13×20 cm, 384 pagini, ediţie cartonată
Preţ: 44,90 lei

Partener media: COOL Girl

SCORPIO RICHELLE MEAD este o autoare americană de urban fantasy, atât pentru adulţi, cât şi pentru adolescenţi. A urmat cursurile Universităţii din Michigan şi are un master în Religie comparată.

În 2007, a debutat cu două serii, una pentru adulţi, Georgina Kincaid Series, iar cealaltă pentru tineri, Academia Vampirilor, al cărei prim volum dă şi titlul seriei. În anul următor, lansează cea de-a treia serie de autor, Dark Swann Series.

Succesul rapid al cărţilor ei îi impune un ritm alert de publicare, până în prezent având în portofoliu nu mai puţin de zece titluri din cele trei serii menţionate şi ocupând poziţii de top pe New York Times Bestseller List.

Originară din Michigan, unde s-a născut în 1976, Richelle locuieşte în prezent la Seattle, împreună cu soţul ei şi patru pisici.

Pentru mai multe detalii accesaţi site-ul //www.richellemead.com/.

Bucuresti, 10.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *