metalshow

Academia SIVECO pentru anul universitar 2006-2007

Săptămâna aceasta  a avut loc lansarea oficială a programului Academia SIVECO pentru anul universitar 2006-2007 şi decernarea diplomelor pentru absolvenţii primei ediţii a acestui program. La eveniment au participat dl. prof. univ. dr. Dorin ZAHARIE, Prorector ASE, dna Daniela Bichir, Director Resurse Umane si Calitate  SIVECO Romania si dna Lora Crusti, Director Departament SIVECO Applications, principalul beneficiar al acestei promotii de absolventi şi dnul Radu Gramatovici, coordonatorul  acestui program.

Oferta celei de a doua ediţii a Academiei SIVECO cuprinde 30 de locuri, la specializările programare, vânzări de soluţii software şi consultanţă de business.
Înscrierile pentru program se primesc pe adresa de e-mail academiaSIVECO@siveco.ro , până la data de 15 noiembrie 2006. Mai multe detalii despre program şi modalitatea de înscriere le puteţi obţine accesând adresa //www.siveco.ro/academiaSIVECO/.
Academia SIVECO este un program de training complementar ce urmăreşte pregătirea unor grupe de studenţi, în domeniile ingineriei software, informaticii economice şi vânzărilor de soluţii software, în scopul dezvoltării unei cariere de exceptie în cadrul SIVECO Romania. Programul se adresează studenţilor din ani terminali şi masteranzilor care doresc să îşi completeze cunoştinţele teoretice dobândite în timpul facultăţii cu deprinderi practice la standarde înalte de calitate şi performanţă.

Programul Academia SIVECO este la cea de-a doua ediţie, prima desfăşurându-se în perioada 1 aprilie – 30 septembrie 2006 la Academia de Studii Economice din Bucureşti. La program au participat 30 de studenţi selectaţi din peste 100 de candidaţi. Studenţii au participat la un program intensiv de pregătire susţinut de practicieni si traineri cu experienţă în specializările consultanţă de business, implementare şi vânzări de soluţii software. Toti cei 30 de studenti au absolvit programul de pregătire şi au primit oferte de angajare în cadrul companiei SIVECO Romania.

Recunoscută drept un participant activ în procesul de informatizare a învăţământului românesc, compania SIVECO România  este şi iniţiatoare a numeroase acţiuni educaţionale menite să promoveze excelenţa în educaţie şi să contribuie la dezvoltarea acesteia.

"Am ajuns la cea de-a doua ediţie a acestui program care a devenit pentru 30 de studenţi ai Academiei de Studii Economice oportunitatea de a lucra imediat după ce obţin diploma de licenţă. Nu mai este nevoie să caute pe internet şi să se ducă la nenumărate interviuri, deoarece compania noastră le asigură un loc de muncă sigur şi posibilitatea de a învăţa de la profesionişti. Academia SIVECO este o provocare pe care o adresăm tuturor studenţilor din anii terminali şi celor care urmează programele de Master", declară Dana Bichir,  Director Resurse Umane si Calitate în cadrul SIVECO România.

Bucuresti, 26.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *