Our website use cookies to improve and personalize your experience and to display advertisements(if any). Our website may also include cookies from third parties like Google Adsense, Google Analytics, Youtube. By using the website, you consent to the use of cookies. We have updated our Privacy Policy. Please click on the button to check our Privacy Policy.

Academia MAGGI: Razvan Roman a castigat bursa culinara la Ashburton Cookery School

Academia MAGGI a ajuns la final, iar absolventul care a demonstrat că merită marele premiu, o bursă culinară la Ashburton Cookery School din Marea Britanie, este Răzvan Bogdan Roman, din Sibiu. Proiectul, organizat de MAGGI în colaborare cu Teodora Rogobete, adresat persoanelor pasionate de gătit, aflate la început de drum, şi-a prezentat academicienii prin intermediul unei premiere: primul reality show de gătit online.

Academia MAGGI și-a propus să ofere şansa celor 8 finaliști de a-şi testa şi îmbunătăţi abilităţile şi cunoştinţele în gastronomie și de a câştiga marele premiu constând într-o bursă de 5 zile la Ashburton Cookery School în Devon, Marea Britanie. Instituția a fost declarată de BBC Good Food şi The Daily Mail Best Cookery School for Skills.

“Suntem foarte încântaţi de implicarea și pasiunea pentru gătit demonstrate de participanți în cadrul Academiei MAGGI. Atât în perioada înscrierilor, cât şi în timpul desfăşurării cursurilor şi a prezentării celor 8 episoade, am primit numeroase reacții care ne-au bucurat. Le mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi, îi felicităm pe concurenţi şi îi urăm succes lui Răzvan la cursurile de la Ashburton Cookery School”, declară Alina Constantin, Business Manager MAGGI.

Proiectul a debutat pe 10 mai cu perioada de înscrieri, iar pe 6 iunie a continuat cu faza finală a proiectului. Cei opt finalişti, printre care s-a numărat şi sibianul Răzvan Bogdan Roman, au luat parte la opt cursuri de gătit coordonate de Teodora Rogobete. Reţetele echilibrate şi gustoase, de la supă de pui cu tortellini la cremă de morcovi cu ghimbir, de la chifteluțe cu ananas la cuptor la salată de paste cu legume şi sos tzatziki, le-au testat cursanţilor cunoştinţele legate de ingrediente şi condimente, abilităţile de a se descurca în bucătărie şi de a-şi îmbunătăţi tehnica de gătit.

Episoadele Academiei MAGGI pot fi revăzute pe blogul Teo’s Kitchen și pe maggi.ro.

Bucuresti, 30.06.2011

{mosloadposition user9}
By Liliana Kipper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.