free download 78 travel guides written by experts

Absolventii Scolii de Blog au intrat direct in campul muncii

Câțiva dintre absolvenţii celei de-a treia ediții a Şcolii de Blog au reuşit deja să facă primii paşi spre o viitoare carieră în domeniul comunicării.

Şi de această dată “profesorii” Cristina, Corina, Dan şi Richie le-au împărtăşit din experienţa lor celor 15 studenţi selectaţi pentru Şcoala de Blog şi au fost alături de ei pe tot parcursul celor 4 workshopuri. Aceştia au învăţat cum să se promoveze, cum să facă corect documentarea pentru scris şi nu în ultimul rând cum să facă primii paşi în online utilizând blogul ca instrument de comunicare.

De exemplu, Roxana Cioban şi Bianca Luca, absolvente şi ele ale acestei ediţii a Şcolii de Blog, au fost coopate în echipa PRbeta ca voluntare pentru orgnizarea Conferinţei Regionale de Comunicare. Fetele scriu de asemenea şi articole pe blogul PRbeta.dmade. Utilizează astfel blogul pentru promovarea brandului personal.

Un alt exemplu este Giorgiana Epure care se ocupă în momentul de faţă, după cunoştinţelor acumulate la Şcoala de Blog, de blogul personal prin care îsi promovează accesoriile han

Dragoş Chioran, şi el absolvent al ediţiei cu numarul 3 al Şcolii de Blog, se ocupă acum de blogul de companiei al firmei Syneto.

Şcoala de Blog nu înseamnă numai predarea unor noţiuni teoretice, ci înseamnă mai ales practică, aprofundare şi dupa cum aţi văzut din exemplele mai sus menţionate şansă de networking, de voluntariat şi de ce nu, poate chiar de un viitor loc de muncă.

Evenimentul a fost organizat de blogu.lu și BCR, în parteneriat cu Facultatea de Știinte Politice, Filosofie și Știinte ale Comunicării din cadrul Universității de Vest Timișoara, cu susținerea PRbeta, Marele Ecran, Persoana 1, deceblog.net,,DC Print Media, Ottima Pan și a comunității bloggerilor din Timișoara.

Bucuresti, 05.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *