free download 78 travel guides written by experts

Aboneaza-te la prima revista de evenimente: EVENT BAZAR

si intra in culisele organizarii botezului Irinei Columbeanu!

Luna octombrie aduce pe piata romaneasca prima revista romaneasca dedicata organizatorilor de evenimente si celor pasionati de acest domeniu, Event Bazar.

In primul numar aratam de ce Event Bazar nu trebuie sa lipseasca de pe biroul niciunui organizator de evenimente, abordand subiecte care deschid orizonturi noi in ceea ce inseamna creativitatea si modul de abordare a unui eveniment.

Ioana Sucu, General Manager al Bouquet Event ne spune ca evenimentele celebritatilor nu sunt o “sperietoare” atat de mare dar te pot propulsa in topul celor mai bune agentii, iar Dan Ratzkovsky, General Manager al Park Plaza Hotels din Antwerp subliniaza importanta documentarii in munca unui Event Planner.

Evenimentele “verzi” sunt la moda in acest an cu mesaj ecologic sa nu, iar Tuborg Green Party este unul dintre cele mai puternice evenimente de…aceasta culoare. Aflati in primul numar Event Bazar care este bilantul celor de la Tuborg aflati la inceputul unei noi campanii de petreceri “verzi”.

De la americani avem fast-food-ul, wrestling-ul si multe alte obiceiuri considerate a fi proaste, insa expertii lor in comunicare fac toti banii. Event Bazar prezinta in primul numar trei evenimente de lansare de produs gandite de catre expertii americani, iar James Grunig de la Universitatea Maryland tine o lectie deschisa despre PR.

Despre campanii electorale, evenimente de team building, destinatii exotice pentru pregatirea unei echipe si multe altele puteti citi in primul numar Event Bazar, revista dedicata organizatorilor de evenimente, un accesoriu must-have pe biroul oricarui profesionist in Event Management.

In numarul 2 al lunii noiembrie, alte subiecte grele : 500 de miliardari, Wilmark, Razvan Spiridon, Bucharest Food Festival, Ioana Sucu si primul targ de evenimente, EVENT BAZAR!

Te intereseaza sa te abonezi?

Trimite un SMS la 7455 cu textul BAZAR, si esti abonat instant pentru 3 luni + una GRATUIT la Revista EVENT BAZAR!

Tarif 10 Euro + TVA.

Bucuresti, 04.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *