metalshow

ABBA Magic – Tribut ABBA

Cerul a cazut pe milioane de fani atunci cand la inceputul anilor 80 Agnetha Faltskög, Björn Ulvaeus, Benny Andersson si Anni-Frid "Frida" Lyngstad au decis sa apuce pe drumuri diferite, ducand la destramarea uneia dintre cele mai de succes trupe din lume. 18 single-uri de succes – 6 dintre ele numarul 1 in Marea Britanie – si mai mult de 350 de milioane de albume vandute descriu matematic unicitatea acestei formatii.

Pe 6 Decembrie la Sala Palatului, de la ora 20:00 ABBA Magic va teleporta spectatorii din prezent in anii 70-80. Fascinanta readucere la viata are loc intr-un spectacol de exceptie, care retraieste fenomenul ABBA in cele mai mici detalii.

ABBA Magic se ridica la nivelul trupei din Suedia pana la cele mai mici detalii. Atentia acordata muzicii, costumelor, coregrafiei si instrumentatiei fac din ABBA Magic un concept aproape perfect. Membrii trupei ABBA Magic declara ca "inrudirea" cu Abba si respectul pentru munca lor i-a facut sa studieze cu atentie muzica pentru a reusi o revenire impresionanta. Ei sustin ca s-au preocupat de asemenea de scena si de luminile originale si mai presus de toate au facut din costumele colorate un reper pentru aceste concerte tribut. Videoclipurile revolutionare si originale ale trupei ABBA, pozele lor si copertile albumelor i-au ajutat sa dezvolte ABBA Magic. Partile vocale au fost analizate si studiate de solistii de la ABBA Magic saptamani intregi in studio.

Cine nu a fredonat măcar o dată o melodie ABBA? Vor fi două ore de magie ABBA intr-un spectacol live ce va include multe dintre celebrele şi încă actualele piese ale trupei suedeze: Waterloo, Fernando, Chiquitita, Take A Chance On Me, Dancing Queen, Knowing Me Knowing You, Gimme Gimme Gimme, Money Money Money, Thank You For The Music, One Of Us, The Winner Takes It All, I Have A Dream, Mamma Mia, Super Trouper si atatea alte cantece pe care nu le putem uita. E bine sa va uitati pe versuri inainte sa veniti la concertul de la Sala Palatului, caci cei patru componenti ai trupei Abba Magic promit o seara incendiara in care publicul nu numai ca nu va fi lasat sa stea pe scaune ci va si “acompania” trupa. Macar la refrene!

Este un eveniment ABBA pentru toata lumea, toate hit-urile ABBA in cel mai bun concert ABBA din toate timpurile. Odata ce ii asculti nu-i vei mai putea uita.

Biletele se gasesc in reteaua nationala Diverta si la casa de bilete a Salii Palatului si online la www.bilete.ro iar preturile acestora variaza intre 35 RON si 80 RON.

Bucuresti, 4.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *