free download 78 travel guides written by experts

A zecea clinica CMU, in Sema Parc, in urma unei investitii de 600.000 euro

Prin inaugurarea clinicii din Sema Parc, a zecea din lanțul propriu, CMU devine furnizorul de servicii medicale private cu cea mai mare rețea de policlinici din București

Centrul Medical Unirea, lider pe segmentul de abonamente medicale corporate în România anunţă deschiderea celei de-a zecea policlinici din lanțul propriu, în cadrul complexului Sema Parc Semănătoarea. Investiţia inițială în noua clinică se ridică la aproximativ 600.000 euro.

CMU Sema Parc va deservi zonele Semănătoarea, Grozăvești, Militari, Giulești și Crângași, oferind servicii medicale de bază pentru un număr estimat de câteva sute de mii de bucureșteni. Oficialii CMU se așteaptă ca în scurt timp de la deschidere, clinica din Sema Parc să trateze peste 100 de pacienți pe zi sau 10.000 de pacienți noi până la sfârșitul acestui an.

”Prin deschiderea CMU Sema ne dorim să răspundem cererii existente în această zonă, insuficient acoperită de furnizorii de servicii medicale, până în acest moment. Estimăm că vom deveni furnizorul preferat de îngrijire medicală pentru un număr de 5-10.000 de oameni – angajații firmelor din parcul Semănătoarea și zonele învecinate, pentru aproximativ 30.000 de studenți și pentru o mare parte dintre sutele de mii de bucureșteni care locuiesc în cartierele Crângași și Giulești”, a afirmat Sergiu Neguţ, director executiv CMU.

Noua clinică CMU Sema Parc acoperă cele mai solicitate specialități: de la medicină generală și internă, la O.R.L, ginecologie și neurologie, dermatologie, oftalmologie, ecografie. În cadrul specializării de neurologie, CMU Sema Parc beneficiază de pregătirea unui profesor renumit în domeniu, prof. Ovidiu Băjenaru. În plus, vom pune la dispoziţia pacienţilor consultaţii de cel mai înalt nivel în domeniul neurologiei şi neurochirurgiei. De asemenea, vor avea loc intervenţii constând în corectarea ridurilor faciale cu toxină botulinică sau acid hialuronic, peeling facial, tratamente faciale personalizate de hidratare, regenerare, de combatere a petelor hiperpigmentate, antiacneice.

”Înainte de toate, sperăm să venim mai ales în ajutorul studenților, care au acum acces la servicii medicale de cea mai bună calitate și care pot apela la noi la primul semn de boală, CMU Sema Parc fiind amplasat în imediata vecinătate a complexului studențesc din Regie. Pentru a-i încuraja pe studenți să vină la controale medicale regulate și să nu-și neglijeze sănătatea, le oferim reduceri de preț și alte oferte speciale, concepute pentru ei”, a afirmat dr. Wargha Enayati, director general CMU.

În acest moment, corpul medical al CMU Sema Parc este format din 14 angajați, iar numărul acestora va crește până la 20-30 în câteva săptămâni. Odată cu inaugurarea noii clinici, CMU deține în prezent cea mai mare rețea de policlinici din București.

Bucuresti, 10.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *