free download 78 travel guides written by experts

A treia editie Seminaked Party by Desigual are loc joi in AFI Palace Cotroceni

AFI Palace Cotroceni va găzdui joi a treia ediție a evenimentului Seminaked Party by Desigual. În cadrul acestei petreceri, primii 100 de vizitatori ai magazinului Desigual din AFI Palace Cotroceni vor pleca acasă cu ținute complete, dacă vor trece pragul magazinului doar în lenjerie intimă.

Acest eveniment, ajuns la a treia ediție, transmite mesajul care l-a consacrat: „Intri pe jumătate dezbrăcat și pleci total îmbrăcat”. Magazinul Desigual se deschide la 08:00 și, din acel moment, primii 100 de vizitatori îmbrăcați sumar vor avea la dispoziție o oră pentru a-și alege hainele potrivite pentru ei.

Prin intermediul acestui eveniment, Desigual, cel mai dezinhibat brand de fashion de pe piața locală, anunță într-un mod neconvențional începutul promoțiilor de vară. Pentru a putea participa la acest eveniment, fiecare participant trebuie să aibă peste 18 ani, validarea participării efectuȃndu-se pe baza cărții de identitate.

La ediția precedentă din România, peste 200 de bucureșteni au stat la coada de la ora 04:00 pentru a profita de promoție. La nivel global, din 2005, de când a avut loc primul eveniment și până în prezent, peste 10.000 de nonconformiști din întreaga lume au luat parte cu entuziasm la mișcare. Evenimentul Seminaked by Desigual s-a bucurat de un mare succes în mari orașe din Europa, SUA sau ASIA, precum Madrid, Barcelona, Londra, New York, Berlin, Amsterdam sau Tokio.

Pentru mai multe informații despre noutățile din AFI Palace Cotroceni puteți accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Bucuresti, 10.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *